Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji iPhone 2019 pil değişimi fiyatları uçacak!

iPhone 2019 pil değişimi fiyatları uçacak!

Eğer bir iPhone kullancıısı iseniz bu ayın sonuna kadar süreniz var. Değişecek olan tarifeler sonrasında pil değişimi ücretleri iki katından fazla bir fiyata yükselecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Apple uzun süredir faaliyette olan pil değişim ücretlerinin yıl sonunda eski haline geleceğini duyurmuştu. Şu an için 199 lira olan iPhone pil değişim fiyatları eğer garantisiz kapsamda gerçekleştirilecekse iki katından fazla bir fatura ile karşımzıa çıkacak

iPhone batarya kampanyasında artık son günler. 31 Aralık itibariyle sona erecek olan fırsatlar kapsamında pilinizi değiştirmenizi tavsiy ederiz. iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X'in 199 lira üzerinden değiştirilebilen pilleri, 1 Ocak itibariyle 319 liradan uygyulanacak. iPhone X ise 449 liradan değiştirilecek.

Kısa bir süre önce ülkemizde satışa sunulan iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR ise tahmin edebileceğiniz gibi bu indirime dahil değil. Bu cihazlar hali hazırda garanti kapsamında, eğer garanti kapsamı dışında pil değişimi istenirse 449 TL ödenmesi gerekiyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *