Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Galatasaray'a Hırvat maestro! Transferde Mario Pasalic bombası

Galatasaray'a Hırvat maestro! Transferde Mario Pasalic bombası

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, ocak ayı transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılılar, Serie A'nın yıldızına kanca attı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Üst üste kazandığı 2 şampiyonluğun ardından 3. kez mutlu sona ulaşmak isteyen Galatasaray, transferde de atağa kalktı. Yaz dönemindeki hamlelerine devam etmeyi planlayan teknik heyet ve yönetim Serie A'nın yıldızını listesine aldı.

Orta sahadaki gücünü artırmayı hedefleyen Aslan'da daha önce bitirilemeyen bir futbolcu için girişim yapılacak. İşte detaylar…


Victor Osimhen Galatasaray'ın en sükseli transferi olmuştu

YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANDI

Sezon başında hedefini 5. yıldız olarak belirleyen Galatasaray'da forvete Michy Batshuayi ve Victor Osimhen, orta sahaya Gabriel Sara ve Roland Sallai ve defansa da Ismail Jakbos ile Elias Jelert hamleleri yapılmıştı.

Teknik Direktör Okan Buruk, oyun merkezini de yıldız bir isimle süsleyerek rakiplerine karşı üstünlüğü ele almak amacında.


Okan Buruk devre arasında orta saha transferi istiyor

ocak ayı hareketli geçecek

Şampiyonluğun yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde de iddiasını sürdürmek adına gerekli takviyeleri yapmak isteyen sarı kırmızılılarda orta saha için adımlar atılacak. Gündemdeki isimlerin başında ise Mario Pasalic var.

Hırvat yıldız için daha önce yapılan girişimler sonuçsuz kalmıştı. Bu kez işin bitirilmesi adına uğraş verilecek.


Davide Calabria da Galatasaray'ın listesinde

CALABRIA DA LİSTEDE

Cimbom Mario Pasalic'in yanı sıra İtalya'dan Davide Calabria'yı da listesinde tutuyor. Eğer Elias Jelert kiralanırsa İtalyan sağ bek için girişim yapılacak.

Zira deneyimli oyuncu da ayrılmaya ve kariyerinde yeni bir sayfa açmaya sıcak bakıyor.


Mario Pasalic Atalanta'da forma giyiyor

2 mevkide oynayabiliyor

Galatasaray'ın listesindeki 1 numara isim olarak göze çarpan Mario Pasalic hem defansif orta saha hem de merkez orta sahada görev yapabiliyor. Bu da Okan Buruk'un iştahını kabartıyor.

Oyunun yönlendirmesini 29 yaşındaki futbolcuya vermeyi planlayan tecrübeli çalıştırıcı rakiplerine karşı da üstünlük kurabilmek amacında. Diğer yandan UEFA Avrupa Ligi için de iddialı bir hale gelmeyi hedefliyor.


Mario Pasalic'in Atalanta ile olan kontratı sezon sonunda bitiyor

kontratı bitiyor

Bu sezon Atalanta formasıyla 13 karşılaşmaya çıkmasına rağmen 774 dakika süre alabilen Mario Pasalic, 1 gol atıp 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

Gasperini'nin gözüne girmekte zorlanan oyununun sözleşmesi de sona ermek üzere. İtalyan ekibinin para kazanabileceği ocak ayında sürece nokta konulması planlanıyor.


Mario Pasalic Atalanta'nın yanı sıra Chelsea, Milan ve Monaco gibi dünya devlerinde de oynadı

dünya devlerinde oynadı

Kariyerine GOSK alt yapısında başlayan Mario Pasalic, ülkesinin en önemli takımlarından Hajduk'a transfer oldu ve burada profesyonelliğe imza attı. Ardından da adını Avrupa futboluna duyurdu. Chelsea'nin 2.5 milyon euro bonservisle kadrosuna kattıktan sonra Elche, Monaco, Milan ve Spartak Moskova'ya kiralandı. Şu anda formasını giydiği Atalanta'ya da kiralık olarak gelen yıldız orta sahanın tapusu 14.5 milyon euro bedelle alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *