Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Özgür Özel, Beşiktaş'taki "Teröre ve şiddete karşı" miting için çağrıda bulundu

Özgür Özel, Beşiktaş'taki "Teröre ve şiddete karşı" miting için çağrıda bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Beşiktaş'ta gerçekleştireceği teröre ve şiddete karşı "Yaşam hakkı mitingi" öncesinde miting alanına gelerek incelemelerde bulundu. Özel, tüm vatandaşları mitinge davet etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Güray Varol
Okunma Süresi: 2 dk

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştireceği miting öncesi incelemelerini sürdürdü. Dün Beşiktaş'taki miting alanına gelen Özgür Özel'e, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve partililer eşlik etti.  Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi çerçevesinde incelemelerin yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Özel, herkesi bugün düzenlenecek mitinge davet etti.

Miting bugün saat 14:30'da gerçekleşecek

Özgür Özel'in bugün gerçekleştireceği Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi'nde yaşam hakları, insanı haklar, ekonomik geçim sıkıntısı ve geçtiğimiz gün Ankara'da gerçekleşen TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı ele alınacak. Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda gerçekleşecek mitingte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yılı da anılacak.

Özgür Özel ve beraberindeki partililer Beşiktaş'taki miting alanında inceleme yaptı

Türkiye'ye güç vermek için Beşiktaş'ta olacağım


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaşanan terör saldırısı nedeniyle üzüntüsünü ifade ederek açıklamalarda bulundu. Özel, "Teröre karşı şiddetin her türlüsüne inat burada miting yaprak yaşama hakkını savunacağız. Korkmadığımızı göstermek adına bugün Beşiktaş'a geldim. Hazırlıklar burada devam ediyor. Beşiktaş ilçe başkanımız, belediye başkanlarımız ve il başkanımız ile birlikte CHP'nin tüm birimleri hazırlıkları takip ediyor. Beşiktaş Barbaros'ta yüz binleri aşacak büyük bir çoşku ile vatandaşlarımızı buraya davet ediyor ve Türkiye'ye güç vermek için yaşam hakkına sahip çıkmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *