Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Büyükçekmece Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 2024

Büyükçekmece Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 2024

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programının detayları ve sahne alacak isimler belli oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Hediye Tarakçı
Okunma Süresi: 2 dk

Cumhuriyet’in 101. yılını coşkuyla kutlamak isteyen vatandaşlar il ve ilçe belediyelerinin düzenleyecekleri etkinlikleri araştırıyor. İstanbul’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel program hazırlayan belediyelerden biri de Büyükçekmece Belediyesi oldu. Kurumun, 29 Ekim’e özel etkinliklerinin yeri, saati ve içeriği belli oldu.

Önce yürüyüş, sonra konser

Büyükçekmece Belediyesi’nin ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile ilçe sakinleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet edildi.

Büyükçekmece ilçesinde düzenlenecek 29 Ekim kutlamaları ilk olarak Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü ile başlayacak. Saat 19.23’te Albatros Otoparkı’ndan başlayacak yürüyüş Belediye Kent Meydanı’nda son bulacak.

Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü’nün sona ermesinin ardından Belediye Kent Meydanı’nda saat 20.30’da Yüksek Sadakat grubunun konseri başlayacak.

Meydana toplanan kalabalığa en sevilen şarkılarını seslendirecek olan grup, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu halka birlikte yaşayacak.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen 29 Ekim kutlamalarında Erol Evgin sahne almıştı

Ücretsiz servis kaldırılacak!

Öte yandan Büyükçekmece Albatros ve Belediye Kent Meydanı’nda düzenlenecek Büyükçekmece Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için ilçenin birçok farklı noktasından ücretsiz servis kaldırılacak.

Belediye tarafından belirlenen yerlerden kalkacak ücretsiz servisler, Büyükçekmecelileri 29 Ekim kutlamalarını yapıldığı alana taşıyacak.


29 Ekim 2024 Salı günü saat 18.00’de ücretsiz servisin kalkacağı noktalar ise şöyle belirlendi:

Sinanoba (Koçtaş Migros önü)
Mimaroba (Atatürk Anıtı önü)
Celaliye (Bim önü)
Kamiloba (Meydan)
Kumburgaz (Migros önü)
Tepecik (Muhtarlık önü)
Çakmaklı (Meydan).

“Bayrağını al gel” çağrısı

Öte yandan Büyükçekmece Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarına dair yapılan paylaşımda, etkinliğe katılacakların Türk bayrakları ile birlikte belirlenen noktalarda olmaları talep edildi. Belediyenin söz konusu paylaşımında; “Tüm büyük #Büyükçekmece ailemizi bu coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz. Haydi, sen de bayrağını al gel” ifadeler yer aldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de ilçedeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında hazır bulunması bekleniyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *