Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Yalı Çapkını'na geri dönmüştü! Mert Ramazan Demir'den o isimle sürpriz poz geldi

Yalı Çapkını'na geri dönmüştü! Mert Ramazan Demir'den o isimle sürpriz poz geldi

Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi Yalı Çapkını'nda Ferit Korhan karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, takipçileriyle sürpriz bir fotoğraf paylaştı. Demir'in diziye dönen o karakterle paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Star TV ekranlarında yayınlanan ve yüksek reytinleriyle 3 sezon boyu yayınlanmaya devam eden sevilen dizi Yalı Çapkını'nda başrol oynayan Mert Ramazan Demir, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşuluyor. Hem kariyeri hem oyunculuğu hem de sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen isim, bu kez paylaştığı başka bir fotoğrafıyla konuşuldu.

GERİ DÖNEN O İSİMLE SÜRPRİZ POZ PAYLAŞTI!


Dizide Ferit Korhan karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını'na geri dönüş yapan Çetin Tekindor ve bir diğer usta oyuncu Şerif Sezer ile birlikte çektiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Mert Ramazan Demir'in Çetin Tekindor ve Şerif Sezer ile fotoğrafı çokça beğeni aldı.


AFRA SARAÇOĞLU'NDAN “FAVORİ” YORUMU!


Dizide Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu da Mert Ramazan Demir'in bu paylaşımına kayıtsız kalamadı. Saraçoğlu, Demir'in paylaştığı set fotoğrafına "Favori üçlüm" yorumunda bulundu.


ARADAN GEÇEN SÜRE SONRA YALI ÇAPKINI'NA GERİ DÖNÜŞ YAPTI


Ayrıca Yalı Çapkını'nda Halis Korhan karakterine hayat veren Çetin Tekindor, 3. sezonun ilk bölümlerinde bulunmuyordu. Usta isim yeni yayınlanan 80. bölümle diziye dönüş yaptı.


Yalı Çapkını'nın 25 Ekim Cuma günü yayınlanan 80. yeni bölümünde Seyran, Ferit'in büyük diretmesi sonucu yalıya geldi. Ayrıca dizinin son bölümüne Halis Ağa'nın geri dönüş sahnesi de damga vurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *