Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Hat-trick yaptı, takımını farka götürdü!

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Hat-trick yaptı, takımını farka götürdü!

Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu lig maçında üç gol birden atarak hat-trick yaptı. Benfica maçı, 5-0 kazandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Kerem Aktürkoğlu şovuna devam ediyor! Benfica ile çıktığı her maçta gol katkısın yapan milli futbolcu, Rio Ave maçında ilk kez hat-trick yaparak üç gol birden kaydetti.

BenfIca'yı farka taşıdı!

Benfica, Portekiz Ligi’nin 9’uncu haftasında sahasında Rio Ave’yi 5-0 mağlup etti. Milli oyuncu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz temsilcisindeki ilk hat-trick’ine imzayı attı.

Portekiz Ligi’nin 9’uncu haftasında Benfica, evinde Rio Ave ile karşı karşıya geldi. Luz Stadyumu’nda oynanan mücadelede Tiago Martins düdük çaldı. Maçın büyük bölümünde üstün taraf olan Benfica, sahadan da 5-0’lık skorla galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Kerem Aktüroğlu karşılaşmanın 45 dakikasına üç gol sığdırdı

3 gol de ilk yarıda geldi

Benfica’nın gollerini 12, 16 ve 45+2’nci dakikalarda Kerem Aktürkoğlu, 79’uncu dakikada Andreas Schjelderup ve 81’inci dakikada Zeki Amdouni kaydetti. Bu sonucun ardından Benfica 6’ncı galibiyetini elde ederek puanını 19 yaptı. Rio Ave ise 5’inci kez sahadan yenik ayrılarak 8 puanda kaldı.

63'te oyundan çıktı

Öte yandan karşılaşmada Orkun Kökçü 90 dakika sahada kalırken, Kerem Aktürkoğlu 63’üncü dakikada yerini Zeki Amdouni’ye bıraktı. Beşiktaş’tan Rio Ave’ye kiralanan Demir Ege Tıknaz ise mücadelenin tamamında sahada kaldı.

Kariyerindeki 5. hat-trick

Benfica’da forma giyen 26 yaşındaki milli oyuncu Kerem Aktürkoğlu, Rio Ave ağlarına gönderdiği 3 golle Portekiz ekibindeki ilk hat-trick’ini yapmış oldu. Kariyerindeki 5’inci hat-trick’e imzasını atan Kerem, son olarak UEFA Uluslar Ligi 4’üncü Grup 2’nci haftasında İzlanda’ya karşı 3-1 biten maçta ay-yıldızlıların gollerini atmıştı.

Toplam gol sayısı 8 oldu

Kerem Aktürkoğlu, Rio Ave maçında hat-trick yapmasının ardından Benfica formasıyla gol sayısını da 8’e çıkarmış oldu. Kerem, Portekiz Ligi’nde; Santa Clara ve Gil Vicente’ye, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise; Kızılyıldız, Atletico Madrid ve Feyenoord’a 1’er gol atmıştı. Rio Ave ağlarına 3 gol birden gönderen 26 yaşındaki oyuncu, ligde sadece Boavista’ya gol atamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *