Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Hakem Elif Karaarslan kimdir, aslen nereli, evli mi? Hakem Elif Karaarslan kaç yaşında?

Hakem Elif Karaarslan kimdir, aslen nereli, evli mi? Hakem Elif Karaarslan kaç yaşında?

Süper Lig eski hakemi ve gözlemci Orhan Erdemir (61) ile kadın hakem Elif Karaarslan’ın (24) uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı. Peki hakem Elif Karaarslan kimdir, aslen nereli, evli mi? Hakem Elif Karaarslan kaç yaşında?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Süper Lig eski hakemi ve gözlemci 61 yaşındaki Orhan Erdemir ile kadın hakem Elif Karaarslan’ın (24) uygunsuz görüntüleri gündeme gelmişti. Gelişme sonrası hakem Elif Karaarslan'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki hakem Elif Karaarslan kimdir, aslen nereli, evli mi?

HAKEM ELİF KARAARSLAN KİMDİR?

Karaarslan, 9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelmiştir ve alt liglerde hakemlik yapmaktadır. 24 yaşında olduğu bilinen genç hakem, yönetmekte olduğu maçların yanında sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla da dikkat çekmektedir.

Karaarslan, hakem olmadan önce futbol oynamya başlamıştır ve bu spora her zaman merakı olduğunu ifade etmiştir. Genç isim futbola ilk olarak Libade Spor Kulübü'nde başlamıştır.

Burada lisanssız olarak top koşturmuş ve sonrasında Bakırköy Gençlikspor ve Beşiktaş gibi kulüplerde lisanslı olarak forma giymiştir.

Sakatlığının sonrasında futbolculuk defterini kapatmıştır ve, sosyal medyada gördüğü yabancı bir kadın hakemden etkilenerek hakem olmaya karar vermiştir. İlk maçına da 29 Şubat 2020 tarihinde 2. yardımcı hakem olarak çıkış yapmıştır.

Genç isim sosyal medyada iyi bir takipçi kitlesine ulamıştır. Güncel olarak Karaarslan'ın Instagram'da 332 bin takipçisi bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *