Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Magazin “Sihirli Annem Çilek”in mutlu günü! Zeynep Özkaya sözlendi!

“Sihirli Annem Çilek”in mutlu günü! Zeynep Özkaya sözlendi!

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Çilek karakteri ile tanınan Zeynep Özkaya evliliğe ilk adımı attı. Peki Özkaya kiminle sözlendi?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Berrin Yeşiltepe
Okunma Süresi: 2 dk

Sihirli Annem dizisinin küçük yıldızı Zeynep Özkaya evleniyor! Yıllar önce dizide canlandırdığı “Çilek” karakteri ile hafızalara kazınan Özkaya, uzun süredir birlikte olduğu Oğulcan Can ile aile arasında düzenlenen törenle sözlendi.

Güzel oyuncu Zeynep Özkaya’nın aile evinde gerçekleşen söz töreninde çiftin yaşadıkları heyecan gözlerden kaçmadı.

Çift aile arasında düzenlenen törenle sözlendi

İsteme törenini geleneklere uygun şekilde gerçekleştiren çift, Özkaya’nın yaptığı Türk kahvesini içtikten sonra söz kesme töreni yapıldı. Yan yana oturarak objektiflere poz veren Özkaya ile Can’ı evliliğe ilk adımı attıkları bu özel günde akrabaları ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

Zeynep Özkaya’nın isteme töreninde beyaz uzun önden yırtmaçlı düşük omuzlu bir elbise tercih ettiği görülürken, Oğulcan Can’ın ise lacivert bir takım elbise tercih etmesi dikkat çekti.

İlişkilerini resmiyete döken çiftin önümüzdeki yaz evlenmeleri bekleniyor.

Zeynep Özkaya sözlendi (FOTO: Instagram)

Evlilik teklifi olay yaratmıştı!

Zeynep Özkaya, sevgilisi Oğulcan Can’dan geçtiğimiz aylarda sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. Bir mekanda her şeyden habersiz doğum günü kutlanacağını sanan Özkaya, karşısında elinde yüzükle Can’ı görünce şaşkınlığını gizleyememişti. Ağustos ayında gerçekleşen evlilik teklifinin üzerinden iki ay geçmesinin ardından çift sözlenerek evliliğe bir adım daha yaklaştı.

Zeynep Özkaya kimdir?

Zeynep Özkaya, Türk oyuncu ve sosyal medya fenomenidir. 23 Ocak 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 26 yaşındaki Özkaya oğlak burcu. Özkaya, çocuk yaşta başladığı oyunculuk kariyerine dizi ve reklam projeleri ile tanınarak devam etmiştir. Zeynep Özkaya, Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Çilek karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. Özkaya Sihirli Annem’in yanı sıra İki Aile, Altındağlı ve Eyvah Halam gibi dizilerde de oynadı.

Zeynep Özkaya ile Oğulcan Can uzun süredir birlikte

Oğulcan Can kimdir?

Sevgilisi Zeynep Özkaya gibi Oğulcan Can da 1998 tarihinde dünyaya geldi. Yardımcı pilotluk yapan Can, Sabancı Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra çeşitli firmalarda görev yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *