Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Genel Yeni bir parti kuruldu! Anahtar Parti'nin kurucuları ve logosu ilk DAMGA'da

Yeni bir parti kuruldu! Anahtar Parti'nin kurucuları ve logosu ilk DAMGA'da

İYİ Parti'den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni partisinin detayları belli oldu. ANAHTAR PARTİ'nin kurucular kurulu ve logosu ilk DAMGA'da...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

DAMGA ÖZEL - Yeni bir parti siyaset hayatına merhaba dedi. İsmi Anahtar Parti olan siyasi oluşumun kurucu listesi ve amblemi de belli oldu. Anahtar Parti'nin logosu ve kurucular listesi ilk kez DAMGA'da yayınlanıyor….

Anahtar Parti geliyor!

İYİ Parti’den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu kendi partisini kurdu! Anahtar Parti adı verilen siyasi partiyi kurduğunu açıkladı. Partinin logosu ve kurucular kurulu listesi ise ilk kez damga.com'da yayında…

Yavuz Ağıralioğlu'nun kurucusu olduğu Anahtar Parti kuruldu.


 Ağıralioğlu, “A Parti”yi kurdu!

Bir süredir parti kurma hazırlığı içinde olduğu bilinen Yavuz Ağıralioğlu’nun partisinin ismi, amblemi ve kurucular kurulu belli oldu. Adı Anahtar Parti olarak belirlenen siyasi oluşumun logosu ise beyaz zemin üzerine “anahtar” ve “A parti” simgelerinden oluşuyor.  

Anahtar Parti'nin logosu belli oldu

Yarın lansman yapılıyor

A Parti’nin 28 Ekim 2024 Pazartesi günü kuruluşu için resmi işlemlerin gerçekleştirileceği belirlenirken, Ağıralioğlu partisinin kuruluş dilekçesini yarın sabah İçişleri Bakanlığına sunacak.

Anahtar Parti’nin teması belli oldu

Öte yandan Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu Anahtar Parti’nin teması ise “Ahlak, akıl ve adalet” olarak belirlendi.

Teşkilatlanma tamam

A Parti’nin başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirler olmak üzere 40’tan fazla kentte siyasi teşkilatlanmasını tamamlandığı belirtildi.

TÜRKİYE'YE ANAHTAR!


Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin adının 'Anahtar Parti' olduğu ortaya çıktı. Partinin kısaltması A Parti olurken amblemi de anahtar olacak. Konuya ilişkin konuşan Ağıralioğlu, “Aziz milletim, şimdi de sadece size bağlı kalarak, memleketimizin geleceğini inşa edebilmek amacıyla, arkadaşlarımla beraber yeni bir mücadeleye başlıyoruz” açıklamasını yaptı.

MEMLEKETİMİZİN GELECEĞİ İÇİN YENİ BİR MÜCADELE BAŞLATIYORUZ


Milliyetçi kimliğiyle önplana çıkan ve son olarak İYİ Parti'de siyaset yapan Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni kuracağı siyasi partinin bilgilerine Damga ulaştı. Ağıralioğlu'nun yeni partisinin adının Anahtar Parti olacağı, parti kısaltmasının ise A Parti olacağı ambleminin de anahtar olacağı öğrenildi. Konuya dair konuşan Ağıralioğlu, “Memleketimizin geleceğini inşa edebilmek amacıyla, arkadaşlarımla beraber yeni bir mücadeleye başlıyoruz. Bu mücadele, sizleri hak ettiğinizi düşündüğümüz güçlü bir geleceğe taşıma mücadelesidir. Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi kayırmadan ve hiç kimseyi kırıp dökmeden memleketimizi bir ve beraber etme irademizin partisini kuruyoruz” dedi.

AĞIRALİOĞLU: GÜÇLÜ YARINLARIMIZ İÇİN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN VARIZ!


Yavuz Ağıralioğlu'nun kurduğu yeni siyasi partinin kuruluş dilekçesi, bugün saat 09.00'da İçişleri Bakanlığı'na teslim edilecek. Başvurunun ardından ATO Congresium'da tanıtım toplantısı düzenlenecek. Ağıralioğlu, burada partisinin kuruluşunu ilan edecek ve yeni siyasi hareketin vizyonunu, misyonunu ve gelecek hedeflerini paylaşacak. Öte yandan Anahtar Parti'nin kurucular kurulu listesine de Damga ulaştı. Listede; Adnan Süphanoğlu, Ahmet Onur Yazıcıoğlu, Erhan Oktay, Rızvan Aksoy, Murat Karataş ve Nigar Ayyıldız gibi isimler yer alıyor. Partinin Türkiye'ye umut olacağına inandığını anlatan Ağıralioğlu, “ Bu mücadele, güçlü yarınlarımız, çocuklarımız ve güzel bir vatan için. Hür bir iradeyle, arkadaşlarımızla birlikte yeni bir sayfa açıyor” dedi.

 

İŞTE A PARTİ KURUCULAR KURULU LİSTESİ
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *