Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara

Kırmızı halıda şıklık yarışı!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Kırmızı halıda şıklık yarışı!

Gala gecesi, şıklığı ve heyecanıyla çok konuşuldu!

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı “Mavi Mağara” filmi, Amazon Prime’da yayınlanmadan önce gerçekleşen gala gecesiyle izleyiciyle buluştu. Organizasyona birbirinden ünlü isimler katılırken, özellikle cemiyet hayatının öne çıkan iki ismi Yasemin Özilhan ve Pınar Sabancı, geceye şıklıklarıyla damga vurdu. Siyah tercih eden ikili, davetliler arasında dikkat çekerken, hem kırmızı halıda hem de film gösteriminde adlarından sıkça söz ettirdiler. Özilhan ve Sabancı, gala boyunca oyuncu dostlarıyla da samimi görüntüler sergiledi.

Ancak gecenin en çok konuşulan kısmı, şüphesiz Kerem Bürsin’in performansı oldu. “Mavi Mağara” filmini izlerken Bürsin’in rolüne olan hakimiyeti ve karakterin duygularını bu kadar net yansıtması izleyicileri etkiledi. Özellikle salonun ortasında oturan bazı konukların filme olan yoğun ilgisini fark etmek zor değildi. Bürsin’in performansının yanı sıra izleyicilerden gelen pozitif reaksiyonlar da dikkate değerdi. Kendisi zaten hayran kitlesiyle bilinen bir oyuncu olsa da bu filmdeki rolüyle bir kez daha izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Kerem Bürsin’in sadece oyunculuğu değil, gala gecesindeki tarzı da çok konuşuldu. Giydiği şık ceketi ve dikkat çekici kolyesi adeta geceye damgasını vurdu. O kadar ki, ceketi ve kolyesinden gözümü alamadım. Kendine has tarzıyla, gala gecesine farklı bir hava kattı.

Gecede konuşulan dedikodulara göre, Bürsin’in bu projede sadece oyunculuğuyla değil, kamera arkasındaki süreçlere de dahil olduğu söyleniyor. Görünen o ki Bürsin, her anlamda bu filmin başarısına büyük katkıda bulunmuş. Seyircilerin olumlu yorumları da bu başarıyı doğrular nitelikteydi.

VURAL ÇELİK’İN VEDASI

Türk televizyon dünyasının sevilen oyuncularından Vural Çelik, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunlarının ardından hayatını kaybetti. En çok Avrupa Yakası dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Çelik, son yıllarda ne yazık ki sektörde hak ettiği değeri bulamadı. Mesleki kariyerinde yaşadığı zorluklar, onun sektörden uzaklaşmasına neden oldu. Özellikle son zamanlarda iş bulmakta zorlanan oyuncu, bu süreçte sektöre olan inancını kaybetti.

Dizi setlerinde yaşanan anlaşmazlıklar ve Türkiye’de dizilerdeki 5-6 bölüm geriden gelen ödemeler, sektörde pek çok oyuncunun ortak sorunu haline gelmişti. Vural Çelik de bu sorundan muzdarip olan isimler arasındaydı. Yaşadığı maddi sıkıntılar ve sektördeki belirsizlik, Çelik’in mesleki motivasyonunu büyük ölçüde sarstı ve sektöre küskünlüğünün başlıca sebeplerinden biri oldu.

Çelik’in vefatının ardından yakın arkadaşı Gülse Birsel de sessiz kalmadı. Birsel, sosyal medya üzerinden yaptığı “Vural’a vedam” notlu paylaşımında, Çelik ile yıllar süren küslüklerinin sebeplerine de değindi. “Diziden ayrılmak istediğini söylediğinde onu vazgeçirmeye çalıştım. Belki ısrar etmemeliydim. Yanlış karardı bence. Keşke son sezonda da beraber oynasaydık,” diyen Birsel, ayrıca Çelik’in bir TV programında kendisi hakkında sarf ettiği yakışıksız cümlelerin de bu uzaklaşmaya sebep olduğunu belirtti.

Birsel, Vural Çelik’i setlerdeki komiklikleri ve meşhur kahkahası ile hatırlamak istediğini ekledi. Çelik’in vedasıyla birlikte Türk komedisinde önemli bir boşluk oluştu.

Sektörün zorluklarıyla mücadele eden ve sahne ışıklarından uzaklaşan Vural Çelik, her şeye rağmen Türk televizyon tarihinde unutulmaz bir iz bıraktı. Allah rahmet eylesin.

AŞK GÖKYÜZÜNE YÜKSELİYOR!

Son günlerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Oğuzhan Koç, Hazal Subaşı ile olan yeni ilişkisiyle gündeme damgasını vurdu. İkili, sosyal medya üzerinden birbirlerini takip ederek ve birlikte fotoğraf paylaşarak aşklarını resmen ilan ettiler. Ancak işin perde arkası çok daha ilginç!

Duyduklarıma göre, bu aşkın başlangıcı tam bir tesadüf değil. Geçtiğimiz ay, Oğulcan Engin’in sahibi olduğu Emily’s Garden’ın 5. yıl kutlamasında tanışan çift, ilk başta arkadaşlıklarını ilerletmek isteseler de bu yakınlık kısa sürede aşka dönüştü. İkili o günden bu yana gözlerden uzak yaşamaya çalışsa da, adım adım magazin dünyasının takibine girdi.

Oğuzhan Koç’un Hazal Subaşı’na olan ilgisi ise bir hayli büyük. Söylenenlere göre, Koç adeta sarılmaya doyamıyor! Çevresindekiler, Oğuzhan’ın Hazal’a karşı hislerinin çok derin olduğunu ve bu ilişkinin hızla evlilik yoluna girebileceğini fısıldıyorlar. Hatta, bu konuda çiftin yakın çevresinden bazı isimler, Oğuzhan’ın Hazal’a olan düşkünlüğünü ‘gözlerinden anlaşılıyor’ şeklinde yorumladı.

İlişkileri hakkında henüz fazla detay vermekten kaçınan çift, sosyal medya hesaplarından sık sık aşk dolu paylaşımlar yapmaktan geri kalmıyor. Bu da elbette, takipçilerinin dikkatinden kaçmıyor ve ilişkilerine dair soruların çoğalmasına sebep oluyor. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaş ortamında konuşulanlara göre, Oğuzhan ve Hazal çifti, geleceğe dair ciddi planlar yapmaya başlamış bile.

Son olarak, Oğuzhan Koç’un yakın arkadaşları bu ilişkiyi çok ciddiye aldığını ve Hazal Subaşı’na her geçen gün daha fazla bağlandığını dile getiriyorlar. Eğer dedikodular doğruysa, magazin dünyası önümüzdeki dönemde çok konuşulacak bir nişan haberiyle sarsılabilir!



 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *