Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Fatih'teki Vakıf Hastanesi'nin yeni binasında yangın çıktı

Fatih'teki Vakıf Hastanesi'nin yeni binasında yangın çıktı

Fatih'te bulunan Vakıf Hastanesi'nin yeni binasında yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Fatih'te bulunan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nin yan tarafından inşaa edilen yeni binasında gece saatleri yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyük paniğe neden olurken olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Olay gece saat 01:00 sıralarında yaşandı. Fatih ilçesinde bulunan Vatan Caddesi'ndeki Bezmialem Vakıf Üniversitesi, bir süredir devam eden yeni hastane binasının çatı katında alevlerin yükselmesiyle yangın çıktı. İnşaatı devam eden yeni hastane binasındaki yangın, çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi.


Çok sayıda itfaiye olay yerine sevk edildi

Hali hazırda devam eden inşaattaki yangın, büyüme tehlikesi nedeniyle hastanede kısa süreli panik oluşturdu. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis ve itfaiye ekibi yangını söndürmek için harekete geçti. Yangının çıktığı dakikalarda inşaatta işçilerin çalıştığı belirtildi.

Bezmiailem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nin yeni binasında yangın çıktı


Felaketten kıl payı dönüldü


Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nin yeni hastane binasında çıkan yangında inşaat işçileri yangının çıkmasıyla binayı terk ederken o sırada hizmet vermeye devam eden hastanedeki hastalar korku dolu bekleyişi an bean izledi. Şans eseri hastanenin ana binasına yangın sıçramadan kontrol altına alındı.


Hastalar herhangi bir hastaneye sevk edilmeden yangının söndürülmesiyle rahat bir nefes alınırken, yangının çıkış nedeni için inceleme çalışmaları başlatıldı. Yangın anı ise saniye saniye kaydedildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *