Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri İBB Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörülüğü’ne Hasan Akkuş atandı

İBB Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörülüğü’ne Hasan Akkuş atandı

Uzun bir süre Büyükçekmece Belediyesi'nde çalışan ve önemli görevler üstlenen Hasan Akkuş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörülüğü'ne atandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Uzun bir süre Büyükçekmece Belediyesi'nde çalışan ve önemli görevler üstlenen Hasan Akkuş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörülüğü'ne atandı

'Sorumluluğun farkındayım'
Atandığı yeni görevi ile ilgili açıklamada bulunan Hasan Akkuş şunları söyledi; "İstanbul Büyükşehir Belediyemizde Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü olarak göreve başladım. Dileğim; beni bu göreve getirenlere layık olmak, bana inanıp güvenen Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na mahçup olmamaktır. Başaracağım; çünkü omuzlarımdaki sorumluluğun farkındayım. Başaracağım; çünkü Ekrem İmamoğlu başkanımızın başarısında bir nebzede olsa katkım olsun istiyorum. Başaracağım; çünkü başarmak için gerekli azim, bilgi ve birikime sahibim. Allah utandırmasın."

İBB  Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörülüğü’ne Hasan Akkuş atandı

Çiçek istemedi
Kendisini kutlamak isteyen sevenlerine çiçek göndermemelerini isteyen Akkuş, bunun yerine askıda fatura kampanyasına destek verilmesi temennisinde bulunarak; Çiçek göndermek isteyen değerli dostlarım ve büyüklerim lütfen çiçeğe vereceğiniz parayla İBB’nin askıda fatura kampanyasına katılarak, mübarek ramazanda bir garibana fayda sağlayın.

Yorumlar
Şeref ETİŞ 4 yıl önce
Tebrikler Başkanım. Hayırlı Uğurlu Olsun. Allah Başarılarınızı Daim Etsin. Yolunuz Açık Olsun
BEĞENME
0
CEVAPLA