Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Başakşehir - Eyüpspor maçı başladı mı, hangi kanalda? Maç saat kaçta?

Başakşehir - Eyüpspor maçı başladı mı, hangi kanalda? Maç saat kaçta?

Futbolseverler Başakşehir ve Eyüpspor maçını sorgulamaya başladı. Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Başakşehir ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor son sezon ligde topladığı 15 puanla 5. sırada bulunmakta. Peki Başakşehir - Eyüpspor maçı başladı mı, hangi kanalda? İşte maç hakkında merak edilenler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Başakşehir, bugün Süper Lig'de Eyüpspor’u konuk edecek. Başakşehir, heyecanlı mücadelede ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puan alarak maçı bitirmeyi hedeflemekte.

Başakşehir’de bu sezon Figueiredo ve Krzysztof Piatek özellikle dikkatleri çekerken; Jerome Opoko ve Pelkas’ın performansı da çokça konuşuluyor. Eyüpspor’da ise Mame Thiam, Samu Saiz ve Ahmet Kutucu takımın en fazla gol atan futbolcularından oldu. 

Peki Başakşehir - Eyüpspor maçı başladı mı, hangi kanalda? 

BAŞAKŞEHİR - EYÜPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’de bugün Başakşehir - Eyüpspor mücadelesi ekranlara gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşecek olan mücadele 28 Ekim Pazartesi günü saat 17:00’da başlamış olacak. Heyecanlı maç beIN Sports 2 ekranlarından canlı şekilde yayınlanmış olacak.

Başakşehir' yöneten isim Çağdaş Atan olurken, takımın geride kalan 8 maçtan 4 galibiyet çıkardığı biliniyor. Ayrıca gerçekleştirilen maçlarda14 kez gol atan turuncu-lacivertliler, kalesine ise 10 gol yemişti. 

Başakşehir ve Eyüspor bugün Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Başakşehir Süper Lig'de 14 puan toplamıştı ve şu an 6. sırada yer alıyor. Bunun yanı sıra RAMS Başakşehir'de sakatlığı olduğu bilinen Serdar Gürler'in tedavisi devam ediyor. Serdar'ın son durumu maç günü belirlenmiş olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *