Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Çatalca Belediyespor farkla başladı 8-0

Çatalca Belediyespor farkla başladı 8-0

Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımı bu sezon mücadele ettiği TFF 1. Kadınlar liginde oynadığı ilk karşılaşmada deplasmanda Sakarya kadın futbol takımına adeta gol oldu yağdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

HAKAN SONGUR- Çatalca Belediyespor bünyesinde kurulan ve her sene bir üst lig provasıyla yola çıkan Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımı bu sezon mücadele ettiği TFF 1. Kadınlar liginde oynadığı ilk karşılaşmada deplasmanda Sakarya kadın futbol takımına adeta gol oldu yağdı. Rakibi karşısında karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün olan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı bol gollü bir bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Sakarya Erenler Atatürk stadı iki nolu sahada cumartesi günü TFF Kadınlar birinci ligi B.Grubunda ilk karşılamasına çıkan Çatalca Belediyespor, konu olduğu Sakarya Kadın futbol takımı karşısında rahat bir futbol sergileyerek sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Belediyespor kulübü Başkanı Lokman Naroğlu’nunda takımı yalnız bırakmadığı karşılaşmada konuk ekip Çatalca Belediyespor’a üç puanı getiren golleri 15’ ve 56’ Kader, 22’, 32’, 58’ ve 64(P) Baldez, 48 ve 50. Dakikalarda Şevval’den geldi.

3 Yılda TFF 1. Lig

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in direktifi ile Çatalca Belediyesi Meclis üyesi Lokman Naroğlu’nun Çatalca Belediyespor bünyesinde kurduğu ve üç yılda 3.ligden, her yıl şampiyon olarak bir üst lige çıkarak büyük bir başarıya imzasını atan Çatalca Belediyespor.,TFF 1.ligde de ilk karılaşmasında harikalar yarattı. Bölgenin tek ve ilk 1. Lig takımı ünvanını da elinde bulunduran Çatalca Belediyespor bu sezon da gözünü TFF Süper ligine dikti.

Sakarya Kadın futbol takımının konuğu olan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı rakibi karşısında oynadığı güzel futbolunu attığı gollerle süsledi. Rakibi karşısında üst üste golü bulan Çatalca Belediyespor’un bu karşılaşmada en skorer ismi biri penaltıdan olmak üzere 4 gole imzanını atan Francelıne Baldez Fleıtas oldu. Çatalca Belediyespor’un üç yabancı futbolcusundan biri olan Baldez bu karşılaşmada takımın gol ayağı oldu.

Fırtına ikinci yarıda esti

TFF Kadınlar 1.liginde ilk karşılaşmasına Sakarya Kadın futbol kulübü karşısında çıkan Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımı ilk yarıda Kader ‘İn 15. Dakikada attığı golle öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında günün golcü ismi Baldez 22 ve 32. Dakikalarda attığı gollerle ilk yarının skorunu 3-0 olarak belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında yine etkisini arttırarak sürdüren Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı 48 ve 50. Dakikalarda Şevval’ın attığı gollerle farkı iyice açtı. Maçta 56. Dakikada Kader ikinci golüne imza atarken, ikinci yarıda da durdurulamayan Baldez 58 ve 64 (P) attığı gollerle farkı iyice açtı. Maçta 8-0 gibi farklı bir skoru yakalayan Çatalca Belediyespor Kadın futbol takımı ligin ilk haftasında hanesine üç puanı farklı bir galibiyetle yazdırmayı başardı.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *