Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Karadut dizisi neden final yapıyor? Sürpriz karar: Karadut dizisi final mi yaptı?

Karadut dizisi neden final yapıyor? Sürpriz karar: Karadut dizisi final mi yaptı?

ATV ekranlarında yayınlanan, başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı 'Karadut' dizisi 28 Ekim günü yayınlanan 6. bölümüyle final yaptı. Sevilen dizinin neden final yaptığı merak edildi. Peki Karadut dizisi neden final yaptı? İşte dizinin final kararı hakkında merak edilenler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

ATV ekranlarında yayınlanan ve Tims&B imzalı bir yapım olan Karadut dizisi yeni bölümüyle final yaptı. İlgiyle takip edilen dizi, kitapları çok satan bir gelişim uzmanını, yaşam koçu olan Zuhal Erdem'i konu alıyordu. Dizide Zuhal'in ailesi ve çevresindeki kişilerin hikayesi de anlatılıyordu. Dizinin final yapma sebebi merak edildi. Peki Karadut dizisi neden final yaptı?

KARADUT DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTı?

Karadut dizisi 28 Ekim tarihinde yayınlanan 6. bölümüyle final yaptı. Dizinin hayranları sevilen yapımın neden final olduğunu merak etmeye başladı.

Sevilen dizinin kadrosunda başta İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız olmak üzere; Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç, Engin Şenkan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin yer alıyordu.

Karadut dizisi 6. bölümüyle final yaptı.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar yapımcılığı üstlenirken, dizisinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor ve yönetmenliğini Murat Saraçoğlu üstleniyordu.

REYTİNGTE İSTENİLEN SONUÇ ELDE EDİLEMEDİ

İlgiyle izlenen dizinin düşük reytingler sebebiyle final yaptığı düşünülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *