Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Magazin İrem Helvacıoğlu'nun eşi Ural Kaspar kimdir? Ural Kaspar aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne?

İrem Helvacıoğlu'nun eşi Ural Kaspar kimdir? Ural Kaspar aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne?

ATV'de yayınlanan Karadut dizisinde rol alan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'dan mutlu haber geldi. Helvacıoğlu'nun daha önce bir dönem küsüp yeniden barıştığı sevgilisi Ural Kaspar ile evlendiği öğrenildi. Peki İrem Helvacıoğlu'nun eşi Ural Kaspar kimdir? Ural Kaspar aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? İşte hakkında merak edilenler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

ATV ekranlarında yayınlanan Karadut dizisinde Zuhal karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu evlendi. 34 yaşındaki başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun kiminle evlendiği merak edilmeye başlandı. Helvacıoğlu, bir süre önce ayrılmış olduğu sevgilisi Ural Kaspar ile önceki günlerde barışmıştı. Peki İrem Helvacıoğlu'nun eşi Ural Kaspar kimdir, aslen nereli?


İREM HELVACIOĞLU'NUN EŞİ URAL KASPAR KİMDİR?

Ural Kaspar'ın iş insanı olduğu biliniyor. Kaspar, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu ile birlikte görüntülenmişti. Ural Kaspar'ın Instagram hesabı “uralkaspar” olarak biliniyor. Kaspar'ın 5 binden fazla takipçisi bulunuyor.

İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz dönemlerde sevgilisi ile görüntülenmiş ve ilişkisi hakkında verdiği röportajda "Karşılıklı oldu duygularımız. Anadolu yakasında Ural'ın restoranı var, orada tanıştık. Şimdi iyiyiz, mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü çiftten 28 Ekim günü sevindiren bir haber geldi. İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar dünyaevine girdi.


İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar'ın düğün fotoğrafları merak edilirken, düğünden ilk kare de geldi. 

İşte o kare…

İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar dünyaevine  girdi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *