Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Yaşam 12 Aralık 2022 Pazartesi burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık

12 Aralık 2022 Pazartesi burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık

Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 12 Aralık 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 5 dk

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 12 Aralık 2022 Pazartesi Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?


12 Aralık 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

12 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; bugün gerçekleşecek dolunay bazı anlaşmazlıkların açığa çıkmasına ve çözüm aramana neden olabilir. Duyduğun haberler ya da bilgi kirliliği ilk etapta seni yorsa da sonradan doğruluğunu araştırarak harekete geçebilirsin. Kardeş, kuzen ya da komşularla ilgili konular açığa çıkabilir.


12 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; bir süredir beklediğin ödemeleri alabilir, piyasadan alacaklarını toplayabilirsin. Ekonomik konularda tıkanmış olan görüşmeler açıklığa kavuşabilir, bir mal ya da hizmetin alım satımıyla ilgili teklif verebilir ya da teklif alabilirsin. Ancak önceliğin yeteneklerinin fark edilmesini sağlayacak girişimlerde bulunmak olmalı.


12 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; burcunda gerçekleşen dolunay, yaşamını ve ilişkilerini etkileyecek farkındalıklar yaşamana ve kararlar almana neden olabilir. Ne yapmak istediğine dair bir fikrin olmalı ve kendini ön plana çıkararak, isteklerini ifade etmelisin. Bugün duygu ve düşüncelerini saklamakta zorlanabilirsin.


12 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün gerçekleşecek dolunay, bazı sırların açığa çıkmasına ve dedikoduların ortaya dökülmesine neden olabilir. Bilinçaltındaki korkularınla yüzleşebilir ve senin kontrolünde olmayan gelişmeler yaşayabilirsin. Sinirsel gerginlikler ya da düşmanlıklar yıpranmana yol açsa da çok kısa sürede toparlanabileceksin.


12 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; dolunayla birlikte içinde bulunduğun sosyal ortamda bazı gerçekler açığa çıkabilir. Çevrendekilerin senin adına konuşmasına ya da sözler vermesine izin vermemeli, kendi beklentilerini ifade etmelisin. Geleceğe dair hedeflerinde ufak tefek değişiklikler yapabilir, daha fazla kazanç elde etme beklentisine girebilirsin.


12 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; iş ve sosyal yaşamında daha görünür olmanı sağlayacak bir dolunay yaşayabilirsin. Kariyerine ve aile ortamına dair önemli kararlar alabilir, şimdiye kadar gösterdiğin çabaların sonucunu görebilirsin. Ancak bugün içinde bulunduğun kuru kalabalık senin beklentilerini karşılayamayabilir.


12 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; dolunay iletişim trafiğinde ciddi bir yoğunluğa yol açabilir. Tabii bu arada söylenmiş yalanlar da ortaya çıkabilir. En doğrusu bugün her söze atlamamalı, duyduklarına göre harekete geçmemeli, sosyal medyada düşünmeden paylaşımlarda bulunmamalısın. Akademik eğitim ya da bir kurs, seminerle ilgili gelişmeler olabilir.


12 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; bugün gerçekleşen dolunay ile ekonomik durumunla ilgili gerçekleri görebilir ve acil eylem planları oluşturabilirsin. Kredi, komisyon, faiz ya da alım satım konularında imzalar atabilir ya da eşinin, ortağının, ailenin parasal kaynaklarından dolayı endişe duyabilirsin. Duygusal paylaşımların artabilir.


12 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; karşıt burcunda gerçekleşen dolunay, kontrol edemediğin olayların açığa çıkmasına ve ilişkilerde farkındalığa neden olabilir. Karşındakilerin aldığı kararlar seni de bağlayacağından ortak hareket etmek zorunda kalabilirsin ancak kendi isteklerini çok net ifade edip, taviz vermediğin için tartışmalar yaşayabilirsin.


12 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; dolunayla birlikte gündelik alışkanlıklarını değiştirmek, bazı kötü alışkanlıklara son vermek. daha sağlıklı beslenmek isteyebilirsin. Akrabalarınla ilgili ya da çalışma ortamında bazı gerçeklerin açığa çıkması seni biraz şaşırtsa da olaylara objektif yaklaşıp fazla duygusal tepkiler vermeyeceksin.


12 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; hobi olarak başlayan uğraşlar sana başarı ve kazanç sağlayabilir. Romantik ilişkilerle ilgili yaşadığın farkındalık seni önemli kararlar almaya yöneltebilir ancak duygularından henüz emin olamayabilirsin. Çocuk haberleri duyabilir ya da çocuk sahibi olmak isteyebilirsin.


12 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; bugün gerçekleşen dolunayla birlikte, hayatındaki gerçeklerle yüzleşmen gerektiğini fark edebilirsin. Yaşamınla ilgili kararlar alıp angarya getiren iş ve ilişkilerden kurtulabilirsin. Taşınmak, iş ve şehir değiştirmek gibi önemli konularda adımlar atabilir, ailenle ilişkilerini gözden geçirebilirsin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *