Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? 26 Ekim MasterChef eleme adayı

MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? 26 Ekim MasterChef eleme adayı

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ile Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te 7. eleme adayının kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki sevilen yarışma MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? İşte 26 Ekim MasterChef eleme adayı hakkındaki detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Sevilen yarışma MasterChef'te yeni bölümde kıyasıya mücadele yaşandı. Yarışma sonunda şefler, Masterchef'te haftanın son eleme adayını belirlemek için süreci başlattı. Yarışmacılar arasında Eda ise "Zor bir pota var. Güzel bir takım oyunu oynadık. Benim hatamı da düzelttiği için Akın'a ayrı teşekkür ederim. Temennimin bizden birisinin gitmemesi. Beyza'nın da gitmesini istemiyorum. Hayırlısı neyse o olsun" ifadelerini kullandı. Peki eleme adayı kim oldu?


MASTERCHEF'TE 7. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yeni bölümde yarışmacılar ilk etapta en güzel katmeri yapmak için yarıştı. İkinci etaba kalan yarışmacılar ise müzayede usulü ürün seçmiş oldu. 

Günün sonunda MasterChef’in 7. eleme adayı belli oldu. 7. eleme adayı yeni bölümde Hakan oldu.

YOLLANAN MESAJLARDAN DERT YANDI


Akın ise yeni bölümde hayranlarının mesajlarından dert yandı. Yollanan mesajlar sebebiyle arkadaşlarından tepki aldığını söyleyen yarışmacı yaşadığı zor durumu şu cümlelerle anlattı:


"Mesela servise biniyoruz birisi gelip senin şu sevenlerin işte yine şöyle yapmış, böyle yapmış diyorlar. Kerem abiyle bir sürtüşmemiz oldu, tartışma bile değil. Sonrasında sabah çay içiyorum Kerem abi yanıma gelip Merhaba demeden 'Ya şu hikayeyi paylaş da bıraksınlar peşimi' diyor. Paylaşıyorum yine kötü ben oluyorum"

Hakan, 7. eleme adayı oldu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *