Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Türkiye'de en iyi sonuç!

Türkiye'de en iyi sonuç!

Stop Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, şirket olarak 10 yılda büyük işler başardıklarını belirterek, Roma Aisico test merkezinde yapılan çarpışma testini başarı ile geçtiklerini söyledi. Şahin, "-1.3 penetrasyon sonucu ile Türkiye'de en iyi sonucu elde ettik" dedi

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Stop Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, şirketlerinin insan tecrübesine dayalı alt yapısı, farklı sektörlerdeki çalışmaları ile edindiği ticari birikimi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı sayesinde, kısa sayılabilecek bir sürede, çok değerli referanslar edindiğini, sektörde başarılı bir konum elde ettiğini söyledi. "2014 yılında ihracata da yönelen şirketimiz başta Orta Doğu ve Afrika kıtası olmak üzere Avrupa ve uzak doğuya ürünler ihraç etmiştir" diyen Şahin, "21 Ağustos 2018'de İtalya'nın Roma kentinde Aisico test merkezinde çarpışma testini başarı ile geçip bu test ile IWA, ASTM F2656 (K-12) ve PAS68 sertifikalarını almış olduk. -1.3 penetrasyon sonucu ile Türkiye'de en iyi sonucu elde ettik. Stop Grup, kaliteli teknik malzemelerle ürettiği ürünleri, sürekli AR-GE çalışmalarına yaptığı ve yapmaya devam ettiği yatırımları, en önemlisi kalifiye teknik kadrosuyla devam ettirecektir" ifadelerini kullandı.

Farklı projeler yaptık
2010 yılında şirketi kurarken hedeflerinin güvenlik sektöründe bir Türk firmasının adını tüm dünyanın duymayı sağlamak olduğunu belireten Şahin, "10 yıllık geçmişimize baktığımızda bugün sadece Türkiye’nin değil, dünyanın pek çok ülkesinde farklı projelerde logomuzu görebilirsiniz. Gerek üretimlerimiz gerekse tamamladığımız projelerle sektörün en önde gelen firmalarından biri olarak güvenlik bariyer sistemlerimiz ile yaşam alanlarını daha güvenilir hale getirmek için sürekli var gücümüzle çalışıp geliştiriyoruz. Kalitemizi aldığımız uluslararası sertifikalarla da gösteriyoruz. Tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve Türkiye’de üretilen Road Blocker ve Mantar Bariyerlerimizin kazandığı sertifikalara sahip olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

stop group

Satış sonrası hizmet
Sürdürülebilir işbirliğine çok öenm verdiklerinin altını çizen Şahin, "Kamu kurumlarından tarihi mekânlara, havalimanlarından tünellere, bankalardan AVM’lere, Türkiye’de üretimin kalbi olan organize sanayi bölgelerinden inşaat sektörüne kadar binlerce projede ürünlerimiz daha güvenilir bir ortam oluşturma hedefiyle yer aldı. Sadece ürünlerimizle değil, satış sonrası hizmetimizle de sürdürülebilir işbirliğini önceliklerimiz arasına alıyoruz. Global arenada hızla talep edilen ve büyüyen bir marka olmanın heyecanını tamamen Türk markası olmamızın hissettirdiği gururu yaşıyor, müşterilerimizle paylaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

stop group

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
"Kurulduğumuz günden bu yana yükselen başarı ivmesini devam ettirmek için elimizden gelen çalışmayı gösteriyoruz" diyen Murat Şahin hedeflerini, "Siz değerli iş ortaklarımızla başarılarımıza yenilerini ekleyerek dünya çapında adından söz ettiren bir marka olma yolunda adım adım ilerleyeceğiz. Markamızın ulusal uluslararası pazarlarda etkinliğini ve bilinirliliğini arttırmak amacıyla kendi uzmanlık alanımızda sürekli gelişen, sürdürülebilir büyüme ile sektörün öncülüğünü yapan, Türkiye’nin dünya çapında güvenilir ve saygın bariyer markası olmak" şeklinde açıkladı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *