Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Deniz Akkaya’ya kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapis cezası!

Deniz Akkaya’ya kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapis cezası!

Eski manken Deniz Akkaya’nın 16 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı davada karar açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Geçtiğimiz aylarda 16 yaşındaki kızı A.Ö. ile tartışma yaşayan Deniz Akkaya hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Soruşturma süreci tamamlanarak Akkaya hakkında iddianame hazırlanmış ve eski manken için hapis talep edilmişti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nce görülen davada karar çıktı. Deniz Akkaya kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Demir termosla saldırı!

Mahkeme, Deniz Akkaya’nın kızı ile kavganın yaşandığı gün, elindeki demir termos ve kablosuz kulaklığı A.Ö’ye fırlattığını belirtirken, eski mankenin kızına şiddet uyguladığını da kayıtlara geçirdi.

Hakkında ‘altsoya karşı silahla basit yaralama' suçundan dava açılan Deniz Akkaya, silah sayılan aletlerle yaralama yaptığı ve kızına şiddet gösterdiği gerekçesiyle 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılandığı davadan 4 ay 27 gün hapis cezası aldı.

Deniz Akkaya hapse girecek mi?

Deniz Akkaya'nın cezasındaki indirimin kızı A.Ö’nün şikayetçi olmaması nedeniyle uygulandığı açıklandı. Yargıtay, davaya ilişkin kararı onaylarsa Deniz Akkaya hapse girecek.

Deniz Akkaya’dan ilk açıklama

Hapis cezası aldığı mahkeme kararının duyulmasının ardından kişisel X hesabından bir paylaşımda bulunan Deniz Akkaya, söz konusu davada ceza almadıklarını belirterek, haberlerin manipülasyon nedeniyle yapıldığını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *