Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Teknoloji Trabzonspor saatleri sayıyor!

Trabzonspor saatleri sayıyor!

Trabzonspor saatleri sayıyor! 1
Devre arası transferi için FIFA'nın kapısında adeta nöbet tutan Trabzonspor karar için saatleri sayıyor.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 2
Bordo mavililer her an açıklanması muhtemel olan ve olumlu yönde verilmesi beklenen karar için bazı oyuncuları da aportta bekletiyor.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 3
Birkaç oyuncuyla anlaşma aşamasında olan yönetim kararın açıklanmasının ardından transferlerin Başakşehir maçına yetiştirilmesi için çaba gösterecek.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 4
Gelecek oyuncular kadar gidecek futbolcular da Trabzonspor'da büyük önem taşıyor.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 5
Bordo mavililerde iki isimle daha yollar ayrılmak üzere.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 6
Maliyetleri bakımından önemli bir yer teşkil eden bu iki oyuncunun takımdan gitmesi sonrası Trabzonspor çok büyük bir ekonomik kazanç sağlayacak.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 7
Hatta bu isimlerden birisi sağlık kontrolünden geçti. KAP açıklaması artık an meselesi. 2.5-3 milyon euro civarında bir ücrete tamamlanması bekleniyor.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 8
Diğer futbolcu ise gitmemekte kararlı. Karaman biletini kesti. Dönmesini de şu an için istemiyor.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 9
Bu gelişmelerin yanısıra A takıma çıkarılacak isimlerde de karara varıldı. Ancak bir sorun var.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 10
FIFA'nın yasağı kalkmazsa Trabzonspor kadrosuna oyuncu dahil edemeyecek. Sadece altyapısındaki futboculara imza attırabilecek.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 11
Bu sebeple Ünal Karaman gençlerin yer almadığı çeşitli varyasyonları da takım üzerinde deniyor.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 12
Peki Trabzonspor'da başka hangi gündemler var? İşte basına yansıyan gelişmeler...
Trabzonspor saatleri sayıyor! 13
İtalya Serie A ekibi Parma ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor'un başarılı orta sahası Juraj Kucka, Trabzon'dan ayrıldı.rnİtalya Serie A ekibi Parma ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor'un başarılı orta sahası Juraj Kucka, Trabzon'dan ayrıldı. Slovak oyuncu, sabah saatlerinde özel bir uçak ile bavullarını da alarak İtalya'ya gitti. Sağlık kontrolünden geçen tecrübeli ön liberonun sözleşmeye imza atması bekleniyor. Karadeniz ekibi bu transferden 3 milyon euro alacak. 2017 yazında Milan'dan 5 milyon euro'ya gelen Kucka, bordo-mavili forma ile toplam 36 maça çıktı ve 3 gol atıp, 7 de asist yaptı.rnrn1 AY ÖNCE BOŞALTMIŞrnParma'ya giden Kucka'nın bordo-mavili takımı çoktan kafasından sildiği ve kararını verdiği ortaya çıktı. Slovak oyuncunun, yaklaşık 1 ay önce Trabzon'daki evini boşalttığı öğrenildi. Eşi ve çocuğunu İtalya'ya gönderen tecrübeli oyuncu burada ailesi için ev bile tutmuş.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 14
2010-11 yılında Trabzonspor'da forma giyen unutulmaz oyuncu Jaja Coelho, SCG Muangthong'a veda etti.rn2010-11 yılında Trabzonspor'da forma giyen unutulmaz oyuncu Jaja Coelho, SCG Muangthong'a veda etti. Amatör kariyeri ile birlikte tam 18 takım değiştiren Jaja 19. kulübü ile anlaşmak için gün sayıyor. 32 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor'da 31 maçta 14 gol atıp 3 de asist yapmıştı.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 15
Burak ve Onur'dan sonra kadro dışı bırakılan ve kendisinden kulüp bulması istenen Olcay Şahan, kalmak yönünde mesaj verirken, yönetim bu konuda gerek transfer yasağı gerekse de sergilediği pozitif tavrı nedeniyle 'affedilmesini' gündeme almıştı.rnBurak ve Onur'dan sonra kadro dışı bırakılan ve kendisinden kulüp bulması istenen Olcay Şahan, kalmak yönünde mesaj verirken, yönetim bu konuda gerek transfer yasağı gerekse de sergilediği pozitif tavrı nedeniyle 'affedilmesini' gündeme almıştı. Ancak Ünal Karaman "Olcay dönmesin" diye karşı çıktı.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 16
Karadeniz ekibinin yönetimi, geçmişin ağır mali yükünden kurtulmak için adımlar atıyor.rnKaradeniz ekibinin yönetimi, geçmişin ağır mali yükünden kurtulmak için adımlar atıyor. Yaklaşık 220 milyon TL olan takım maliyetini 7 aylık görev süresinde 70 milyon TL'ye çeken Ahmet Ağaoğlu yönetimi, öz kaynaklara yönelerek yeni bir döneme girmiş durumda.rnrn10 MİLYON CEPTErnDevre arasında Burak, Kucka, Onur ve Mustafa gibi takımın as isimleri ve Esteban ile yollarını ayıran bordo- mavili yönetim yıllık 10 milyon euro gibi bir rakamdan da kurtuldu. Ancak FIFA'da bulunan 18 dosya kulübün önündeki en büyük sorun olarak gözüküyor.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 17
Fırtına, Balıkesirspor maçı hazırlıklarına bir gün iznin ardından dün 15.30'da yaptığı antrenmanla başladı.rnFırtına, Balıkesirspor maçı hazırlıklarına bir gün iznin ardından dün 15.30'da yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda ısınmanın ardından taktiksel çalışmalar yapıldığı dile getirildi.rnrnKAPILAR KAPALIrnTeknik direktör Ünal Karaman, Balıkesirspor ile oynanacak kupa maçına kadar tüm antrenmanları basına kapattı. Bu sürede altyapıdan gelen yeni oyuncular ile mevcut kadronun uyumunu sağlamaya çalışacak olan Karaman, taktik çalışmalara ağırlık verecek.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 18
Fırtına'nın 1461 Trabzon'dan Antalya kampına götürdüğü Bahadır Han Güngördü (kaleci), Yunus Emre Çakır (stoper), Serkan Asan (sağ bek), Burak Temur (forvet), Yağızcan Erdem (orta saha) ve Kırklarelispor'dan dönen Abdurrahim Dursun (sol bek) FIFA'nın transfer yasağına takılabilir.rnFırtına'nın 1461 Trabzon'dan Antalya kampına götürdüğü Bahadır Han Güngördü (kaleci), Yunus Emre Çakır (stoper), Serkan Asan (sağ bek), Burak Temur (forvet), Yağızcan Erdem (orta saha) ve Kırklarelispor'dan dönen Abdurrahim Dursun (sol bek) FIFA'nın transfer yasağına takılabilir. FIFA'nın pilot takım olmasına rağmen 1461 Trabzon'u farklı bir kulüp statüsünde kabul etmesi nedeniyle genç oyuncuların A takıma yükselmesinin yasağın devam etmesi durumunda imkansız olduğu belirtildi.rnrn4 GENÇ OYUNCU DAHArnAltyapıdan ve 1461 Trabzon'dan devre arası kampına denemek için götürülen 10 oyuncuya 4 isim daha eklendi. U21'den orta saha oyuncuları Kerem Baykuş, Tunahan Ergül, Tayyip Ebrar Cumhur, Behlül Aydın'ın teknik direktör Ünal Karaman tarafından A takımla antrenmanlara alınacağı ve performanslarına göre kalıp kalmayacağına karar verileceği ifade edildi.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 19
Bordo-mavili hoca, özellikle ön liberoda yaşanan sıkıntıyı çözebilmek için birçok deneme yapıyor.rnSezonun ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala teknik direktör Ünal Karaman dertli mi dertli. FIFA'nın yasağı nedeniyle transfer yapamayan bordo-mavili takımda 52 yaşındaki hoca, henüz Onazi ve Sosa'nın sakatlığından oluşan boşluğu doldurmuş değil. Kucka'nın da Parma'ya gitmesi ile ön liberoda sadece Batuhan Artarslan kaldı. Ancak 24 yaşındaki futbolcunun beklentileri henüz karşılayamaması nedeniyle takım içinde yeni alternatifler arayan Karaman, Amiri ve Hosseini'nin de milli takımlara gitmesi nedeniyle alternatif sorunu yaşıyor. Sosa iyileşene kadar Yusuf'u merkezde oynatıp arkasında Abdülkadir Parmak veya Murat Cem Kaplan'ı görevlendirmeyi düşünen başarılı hocanın savumaya Novak'ı çekmeyi sol bekte ise İbanez veya Kamil Ahmet'i oynatmayı planladığı kaydedildi.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 20
Antalya kampında denenen 1461 Trabzon'un sağ beki Serkan Asan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.rnAntalya kampında denenen 1461 Trabzon'un sağ beki Serkan Asan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 19 yaşındaki savunmacı "Kaybedecek bir şeyim yok ama kazanacak çok şeyim var. Ben idmana gidebilmek için yarım saat yürüyor, ardından 1 saat dolmuşla yolculuk yapıyorum" dedi.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 21
Bordo-mavili takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.rnBordo-mavili takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Yarın saat 20.30'da Şenol Güneş Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde: VIP: 50 TL, VIP Silver: 25 TL, 1. Kategori 10 TL, 2. Kategori 5 TL, 3. Kategori 5 TL ve misafir takım 5 TL.rnrnBAŞAKŞEHİR 35 TLrnSüper Lig'in 18. haftasında Şenol Güneş Stadı'nda oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu. Pazar günü 19.00'da başlayacak mücadelenin bilet fiyatları: Platinum B: 400 TL, Platinum A/C: 350 TL, VIP Gold: 250 TL, VIP Silver: 200 TL, Kategori 1: 85 TL Kategori 2: 75 TL, Kategori 3: 70 TL, Kategori 4: 60 TL, Kategori 5: 50 TL, Kategori 6: 35 TL, Misafir: 45 TL.rnrnTARAFTAR KATLANDIrnTaraftar, bu sezon takımını başarıya itiyor. Geçen sezon ortalama 20 bin 138 seyirciye oynayan bordo-mavili takımda bu rakam yüzde 35 oranında arttı. Fırtına bu sezon 27 bin 486 ortalama tutturdu. Takımın iyi yolda olması taraftarı da Şenol Güneş Stadı'na çekti.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 22
UEFA'nın Finansal Fair-Play kuralları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, FIFA ile yaşadığı sorunları da aşarak geçmişin izlerini silmeye çalışıyor.rnGeçmiş döneme ait tazminatlar, bonservis ve menajerlik ücretleri, mevcut futbolculara borçlar ve diğer borçlar için bugüne kadar 300 Milyon TL gibi bir rakam ödeyen Trabzonspor, dar boğazdan çıkmış değil. Yeni kaynak arayışı içinde olan Karadeniz ekibi, FIFA'nın hakkında olumlu karar verebilmesi için geçmişin izlerini silmeye çalışıyor. Bordo-mavili kulüp, FIFA'da bekleyen dosyalarını rafa kaldırmak için ekonomide titiz bir yol haritası izliyor.rnrnTAKIM MALİYETİ 70 MİLYON TL'YE İNDİrnTrabzonspor yönetimi, kış transfer döneminin gelmesine rağmen dışa bağımlı olmadan hareket etmeyi planlıyor. Öz kaynaklarını kullanma noktasında yeni atılımlar yapan Karadeniz temsilcisi, önceki yönetimlerin aksine maliyeti düşük, kulübü ekonomik olarak zorlamayacak, kaliteli bir takım ortaya çıkarmayı hedefliyor. Transferde son yılların en ağır faturası ile karşı karşıya kalan Trabzonspor, bu enkazın izlerini silmeye çalışırken, bir taraftan ise yarışın içinde olacak takım kurmaya gayret ediyor. Yaklaşık 220 milyon TL olan takım maliyetini, Kucka'nın da ayrılmasının an meselesi olduğu noktada 7 aylık görev süresinde 70 milyon TL'ye çeken Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu, bugünlerde ise FIFA ile sorunları aşarak transferde hamle yapmayı bekliyor. Trabzonspor'un FIFA'da çözüm bekleyen 17 dosyasının bulunduğu belirtiliyor.rnrnTRABZONSPOR, YILLIK 10 MİLYON EURO GİBİ BİR RAKAMDAN KURTULDUrnAğaoğlu ve yönetimi, Burak Yılmaz, Kucka, Onur Kıvrak ve Mustafa Akbaş gibi takımın as isimleriyle yollarını ayırarak bordo-mavili kulübü yıllık 10 Milyon Euro gibi bir rakamdan da kurtardı. Hem iç hem de dış piyasada birçok isimle görüşme halinde olan Karadeniz ekibi, FIFA'dan gelecek olumlu gelişmenin ardından transferde görüştüğü isimlerle anlaşma yoluna gidecek.rnrn.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 23
Trabzonspor'un satışı için Parma'yla prensip anlaşmasına vardığı Juraj Kucka, bugün Trabzon'dan ayrılarak İtalya'ya gitti. 31 yaşındaki Slovak futbolcu, İtalya'ya ayak basar basmaz flaş açıklamalarda bulundu.rnrnTrabzonspor'un satışı için Parma'yla prensip anlaşmasına vardığı Juraj Kucka, bugün Trabzon'dan ayrılarak İtalya'ya gitti.rnrnBologna şehrine iniş yaptıktan sonra Sky Sport mikrofonlarına açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki Slovak futbolcudan çarpıcı açıklamalar geldi. rnrnSağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması beklenen merkez orta saha oyuncusu şunları söyledi:rnrn"Yeniden İtalya'da olduğum için çok mutluyum. Parma, beni çok çabuk ikna etti. 2-3 hafta içinde anlaşma sağladık. Umuyorum ki Serie A'da geçmiştekinden de daha iyi oynarım.rnrnAntrenörümle konuşmam gerek ama taraftarlarımızı buradan selamlamak istiyorum. Türkiye mi? Oradaki durum pozitif değildi."rnrnDi Marzio da yazdırnrnBu gelişmelerin yanı sıra ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio da transferin bitme aşamasında olduğunu söyledi ve sağlık kontrolüne giderken ki görüntüsünü paylaştı.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 24
Beşiktaş deplasmanında sakatlanan Trabzonsporu2019un kaptanı Jose Ernesto Sosa, Bordo-Mavili ekibin Antalya kampında takım arkadaşlarını yalnız bırakmamıştı. Özel idmanlar yapan Sosau2019nın Başakşehiru2019e karşı sahada olacağı öğrenildi.rnrnSüper Ligu2019in 16. haftasında Beşiktaş deplasmanında sakatlanan Trabzonsporu2019un kaptanı Jose Ernesto Sosau2019nın iyileşme süreci 4 ile 6 hafta arası olarak açıklanmıştı. Sol bacak kas grubunda ikinci dereceden yaralanma tespit edilen Arjnatinli futbolcunun sezonun ikinci yarısının ilk haftalarında oynaması beklenmiyordu. Ancak kaptan sakatlığı olmasına rağmen Bordo-Mavili ekibin Antalya kampında takım arkadaşlarını yalnız bırakmamıştı.rnrnTakımla çalışmalara katılamasa da özel idmanlar yapan Sosau2019nın fiziki durumunun maç oynamaya engel teşkil etmediği öğrenildi. Hafta içi bir kez daha MRu2019ı çekilecek olan deneyimli oyuncunun kas grubundaki sakatlıkla ilgili olumsuz bir durum çıkmazsa lider Başakşehiru2019e karşı sahada olacağı bildirildi.rnrnForma giymek istediğini teknik ekibe ileten Sosa 11u2019de başlamasa bile ilerleyen bölümlerde görev alabilir.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 25
Trabzonsporu2019da sakatlığı bulunan isimlerden Zargo Toure ile Anthony Nwakaemeu2019nin iyileştikleri bildirildi.rnrnTrabzonsporu2019da sakatlığı bulunan isimlerden Zargo Toure ile Anthony Nwakaemeu2019nin iyileştikleri bildirildi. İki oyuncu da takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor. Stoper Toure ile sol kanatta forma giyen Anthonyu2019nui pazar günü lider Başakşehir ile ligde oynayacakları maçta forma giymelerine engel bir durumun olmadığı belirtildi.rnrnBordo-Mavilileru2019in diğer stoperi Hoessini, Asya Kupasıu2019nda mücadele eden İran Milli Takımıu2019nda olduğu için Toure, Başakşehir mücadelesinde savunmanın göbeğinde Hüseyin Türkmen ile birlikte forma giyebilecek.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 26
Trabzonspor Juraj Kucka'nın Parma'ya transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Trabzonspor saatleri sayıyor! 27
Kucka'nın Parma'ya transferi sonrasında FIFA yasağı kaldırdı. Resmi yazı bekleniyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *