Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Efsaneler buzları eritti: El öperek barıştılar

Efsaneler buzları eritti: El öperek barıştılar

Uzun yıllardır futbola gönül veren duayen isimler Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar, 14 yıldır devam eden küslüklerini sona erdirdi. Ahmet Çakar, TFF'nin önünde Erman Toroğlu ile çekildikleri fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını sevenlerine duyurdu. Çakar barışmalarının ardından kalabalık bir grupla çıktıkları yemekte Toroğlu'nun elini öpmesi geceye damgasını vurdu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Şimdilerde spor yorumculuğu yapan eski hakemler Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu küslüğü sona erdi. Yıllardır küslükleri ile bilinen Toroğlu ve Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği bir akşam yemeğinde bir araya gelerek buzları eritti. Ahmet Çakar, yaptığı hareket ile herkesi şaşırtırken Erman Toroğlu ile yıllar süren dargınlık tarihe karıştı.


Yıllar sonra Efsaneler yeniden yanyana

Ahmet Çakar sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı bir paylaşımla futbol camiasının önemli ismi Erman Toroğlu ile yan yana gelerek barıştıklarını müjdeledi. Ahmet Çakar yayınladığı fotoğrafında Türkiye Futbol Federasyonu'nun önünde Erman Toroğlu ile çekildiği fotoğrafı paylaşması üzerine sosyal medya kullanıcıları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Çakar o anları, "Yıllar sonra Erman abimle bir aradayız" notunu düştü. Fotoğrafın paylaşılması üzerine gelen yorumlar arasında "Nihayet beklenen küslük bitti", "İki efsane yan yana" gibi yorumlar yapıldı.


 

Ahmet Çakar, Erman Toroğlu'nun elini öptü (Fotoğraf: Ajansspor)

Ahmet Çakar'dan büyük hamle: Erman Toroğlu'nun elini öptü


Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından Erman Toroğlu ile çekildikleri fotoğrafı paylaşmaları üzerine kalabalık bir grup eşliğinde akşam yemeğine çıktı. Alkollü bir mekanda olan Çakar ve Toroğlu alkolün etkisiyle yeniden barıştıklarını çekilen bir video ile yeniden hayranlarını sevindirdi.

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, çekilen videoda ayağa kalkarak abim diyerek Erman Toroğlu'na "Onun eline düştüm, o bana ağabeylik, babalık yaptı" diyerek Toroğlu'nun elini öptü. O anlarda Erman Toroğlu gülerek Çakar ile kucaklaştı. İkilinin samimi anları sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.


Katıldığı programda kırgınlığım bitti demişti

Erman Toroğlu uzun süredir küs olduğu Ahmet Çakar ile ilgili katıldığı bir spor programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Toroğlu yıllar sonra itirafta bulunarak; "Ahmet'e kırgınlığım bitti. O benim elimde büyüdü desem yeridir. Onu çok severim. Bir ara bir şeyler oldu, bende ona kırıldım. Ahmet'te yaptığı hatadan döndü" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu 14 yıl sonra barıştı

 

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu neden küsmüştü?


Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu 2014 yılında tam 14 yıl önce Telegol programında yorum yaptıkları sırada tartışmıştı. İkilinin tartışması kısa sürede kavgaya dönüşmüştü. Erman Toroğlu, yayın sırasında Ahmet Çakar'ın sözünü kesmiş ve "Sakin ol yavrucuğum" demişti. Çakar ise "Bana yavrucuğum deme" diyerek sert tepki göstermişti. Çakar ve Toroğlu yayında yaşanan gerginlik sırasında kavgaları gittikçe büyümüş ve yıllarca görüşmeme kararı almıştı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *