Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı için devrede! 4 takım daha istiyor

Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı için devrede! 4 takım daha istiyor

Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertliler, Manchester United'dan ayrılması gündemde olan yıldız ismi gündemine aldı. Ancak güçlü rakipleri var.

MUHABİR: Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi
Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı için devrede! 4 takım daha istiyor 1

Türkiye'de olduğu kadar Avrupa'da da iddiasını sürdüren ve bu sezon performansıyla birçok dev kulübü geride bırakan Fenerbahçe, gözünü transfere dikti. Belirlenen mevkilere takviyeler yapmak isteyen sarı lacivertlilerde birçok isim gündemde yer alıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal da özellikle kalitesi yüksek oyuncular alınması konusunda yönetimden talepte bulundu.

Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı için devrede! 4 takım daha istiyor 2

Hücum hattında çok yönlü bir futbolcuya ihtiyacı olduğunu ifade eden Kartal, özellikle Dusan Tadic gibi birden fazla mevkide oynayabilme konusundaki becerilerine güvenebilecekleri isimlere yönlenilmesi gerektiğinin altını çizdi. Bu kapsamda araştırmalarına başlayan yönetim, Manchester United'dın yıldızını gündemine ekledi.

Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı için devrede! 4 takım daha istiyor 3

Takımdan ayrılması beklenen iki isim var. Biri Michy Batshuayi. Belçikalı forvet düzenli oynayabileceği bir takıma gitmeyi istiyor. Diğeri ise Ryan Kent. İngiliz kanat oyuncusuna ülkesinden talipler var. İsmail Kartal ile de yıldızı barışmadı ve o da ocak ayında ayrılma ihtimali en yüksek futbolcuların başında geliyor.

Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı için devrede! 4 takım daha istiyor 4

Fener Martial'i istiyor

Ligin yanı sıra Konferans Ligi'nde de mutlu sona ulaşmayı hedefleyen sarı lacivertlilerin gündemine Anthony Martial geldi. Fransız futbolcunun günden güne daha da kötüleşen performansı sonrasında ocak ayında Manchester'dan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Taraftarla da yıldızı barışmayan yıldız oyuncu için yeni bir macera kaçınılmaz görünüyor.

Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı için devrede! 4 takım daha istiyor 5

Sözleşmesi bitiyor ama opsiyonu var

Fenerbahçe'nin istediği futbolcular arasında bulunan Anthony Martial için 2024 yılının haziran ayı her ne kadar kontrat sonu olsa da İngiliz ekibi bir yıllık opsiyona sahip. Diğer yandan sarı lacivertli ekibin Serie A, Premier Lig ve Suudi Arabistan'dan olmak üzere toplamda 5 rakibi olduğu haberler İngiliz basınında yer aldı.

Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı için devrede! 4 takım daha istiyor 6

2 gol ve 2 asisti var

Bu sezon aldığı süre çok kısıtlı olan Anthony Martial sadece 629 dakika sahada kaldı. 2 gol ve 2 asistlik katkı da sunan 28 yaşındaki kanat forvetin yeni adresinin neresi olacağı merak konusu. Taraftarlar da kendisini takımlarında görmek için sosyal medya hespalarından çok sayıda mesaj gönderiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *