Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Dünya bu imzayı bekliyor! Kylian Mbappe transferi neden açıklanmadı?

Dünya bu imzayı bekliyor! Kylian Mbappe transferi neden açıklanmadı?

Futbolda yaz ayları bir hayli hareketli geçecek. Bunun en önemli sebebi ise Mbappe'nin imza atacak olması. Fransız yıldızın Real Madrid ile anlaştığını tüm dünya biliyor ama resmi açıklama henüz gelmedi. Peki, Kylian Mbappe transferi neden açıklanmadı?

Dünya bu imzayı bekliyor! Kylian Mbappe transferi neden açıklanmadı? 1

Real Madrid ile uzun süre el sıkıştığı dile getirilen Kylian Mbappe, PSG'den ayrılacağı günü bekliyor. Yıldız oyuncunun yaz aylarından itibaren İspanyol devinin formasını giymesi neredeyse kesin. Kadrosunda birçok önemli futbolcuyu bulunduran başkent ekibinde nasıl bir katkı vereceği konusunda da tartışmalar ve değerlendirmeler yapılıyor.

Dünya bu imzayı bekliyor! Kylian Mbappe transferi neden açıklanmadı? 2

6 sene önce Monaco'dan 180 milyon euroya transfer olan ve bugüne kadar pek çok gole imza atan Kylian Mbappe için yeni bir heyecan başlayacak. Real Madrid başta olmak üzere milyonlarca futbol sever kendisinin atacağı imzaya kilitlenmiş durumda. Fransız devinden ayrılmayı kafasına koyan Mbappe, Şampiyonlar Ligi kazanmak adına kariyerini İspanya'da sürdürecek.

Dünya bu imzayı bekliyor! Kylian Mbappe transferi neden açıklanmadı? 3

Kontratı bu sezon sonunda tamamlanacak olan Kylian Mbappe, şu anda formasını giydiği PSG'den gelen yenileme tekliflerini geri çevirdi. Astronomik rakamları dahi elinin tersi ile iterek yeni bir kariyer denemesi yapmak istediğini ifade etti.

Dünya bu imzayı bekliyor! Kylian Mbappe transferi neden açıklanmadı? 4

Kylian Mbappe için devredeki tek takım Real Madrid değil. Manchester United da kendisini istedi ve kontrat önerdi. Hatta yarım milyarlık teklif yapıldı. 5 sezon için de 500 milyon euro sunuldu. Fakat golcü futbolcu bunu da reddetti.

Dünya bu imzayı bekliyor! Kylian Mbappe transferi neden açıklanmadı? 5

Transferi neden açıklanmıyor?

Futbol kamuoyunun en çok merak ettiği soruların başında bu geliyor. Bunun nedeni iki takımın Şampiyonlar Ligi'nde eşleşme ihtimali. Eğer bu olasılık ortadan kalkarsa Mbappe'nin Real'e geleceği yönünde duyuru yapılacak.

Annesi Fayza Lamari de İspanya'ya giderek güvenliği yüksek bir ev bulabilmek için çalışmalara erkenden başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *