Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Seçim 2023 Kılıçdaroğlu yurt dışındaki seçmenlere seslendi! İşte yurt dışında yaşayanlara sunulan vaatler!

Kılıçdaroğlu yurt dışındaki seçmenlere seslendi! İşte yurt dışında yaşayanlara sunulan vaatler!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün oy kullanmaya başlayan yurt dışı seçmenine seslendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Cansev Temuçin - Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yurt dışındaki seçmenlere özel açıklamalar geldi. Yurt dışında yaşayan seçmenlere sunulan vaatleri de açıklayan Kılıçdaroğlu, yapılacak yenilikleri sıraladı. 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yayınladığı 4 dakika 29 saniyelik video ile yurt dışında yaşayan Türk seçmenlere özel bir açıklama yaptı. Seçim vaatlerini sıralayan Kılıçdaroğlu, pek çok yenilikten bahsetti.

[related-posts id="100853" color="bg-primary"][/related-posts]

İşte Kılıçdaroğlu’nun yurt dışında oy kullanacak Türk vatandaşlarına yönelik vaatleri ve açıklamaları: “TBMM’de yurt dışı seçim çevresi oluşturacağız. Kendi aranızda kendi milletvekillerinizi seçip, parlamentoya gönderebileceksiniz. Türkiye’de emekli olup başka bir ülkede çalışırken size uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasını sağlayacağız. Türkiye’deki sağlık hizmetlerinden eşit şekilde yararlanabileceksiniz. Sizi yok sayarak hayata geçirilen Otomatik Bilgi Paylaşımı anlaşmasından doğan mağduriyetleri gidereceğiz. Yurt dışında kullandığınız otomobilinizin Türkiye’de kalış sürelerini uzatacağız. Fahiş uçak bileti fiyatlarını makul seviyelere çekeceğiz. Türkiye’ye getirdiğiniz telefonların kullanım sürelerini uzatacağız. Mavi Kartlı kardeşlerimizin sıkıntılarını, vatandaşlarımıza eşit imkanlar sağlayarak çözeceğiz.”

[related-posts id="100774" color="bg-primary"][/related-posts]

Sizin tek bir oyunuz Türkiye’nin geleceği için hayati bir önemde diyen Kılıçdaroğlu sözlerini, “Hep birlikte güzel günler göreceğiz” diyerek tamamladı. Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasını seçim otobüsünden yaptığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *