Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Çaykara: Avcılar için gücümüze güç kattık!

Çaykara: Avcılar için gücümüze güç kattık!

Yerel seçime kısa bir süre kala CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara da seçim çalışmalarına hız verdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, Yeşilkent Mahallesi'nde partiye yeni katılan isimlere rozet taktı. Çaykara, “Seçime kısa bir süre kala Avcılar'da gücümüze güç katarak, yola devam ediyoruz. Avcılar için tam yol ileri demeye devam edeceğiz” dedi

whatsapp-gorsel-2024-03-10-saat-09-57-07-382ca343.jpg

Yerel seçime kısa bir süre kala CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara da seçim çalışmalarına hız verdi. Avcılar'ın 10 mahallesinin her birinde hemen her gün kendisini görebildiğimiz Çaykara, önceki gün de Yeşilkent Mahallesi'ndeydi. Partisinin mahalle seçim bürosunda, partiye yeni katılan isimlere rozet takan Çaykara, Avcılar'da çok güçlü bir şekilde yola devam ettiklerini söyleyerek iddialı açıklamalar yaptı. Çaykara, “Gücümüze güç katarak yolumuza devam ediyoruz. Yeşilkent Mahallesi gençleriyle bir araya geldiğimiz buluşmada, ilçemizi ortak akılla yönetmek için her koşulda birlik ve beraberlik içinde olacağız. Partimize katılan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlik varsa umut var” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-03-10-saat-09-56-52-0cfdacbd.jpg

Kültürler Avcılar'da yaşayacak

Yeşilkent'teki programın ardından merkezleri Avcılar'da bulunan Tokat Zile köylerinin dernek programlarına katılan Çaykara, burada da birlik ve beraberlik mesajları verdi. Avcılar'da her memleketten insanın yaşadığını ve Avcılar'ın harika bir kültür mozaiği olduğunu belirten Çaykara, her kültürün, her rengin Avcılar'da özgürce ve huzurlu bir şekilde, kardeşçe yaşamaya devam edeceğini söyledi. Çaykara, “Hemşehri derneklerimizin düzenlemiş olduğu etkinliklere katılarak günü noktaladık. Tokat Zile Temecük Köy Derneği’nin 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katıldık. Ardından Tokat Zile Acıpınar Köy Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik gecesine katılarak komşularımızla bir araya geldik. Anadolu’nun kadim kültürünü kentimizde tüm renkleriyle var etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2024-03-10-saat-09-57-14-3421c1b4.jpg

Çalmadık kapı bırakmayacağız

Cihangir Mahallesi'nde yer alan Avcılar Garden Sitesi sakinleriyle de buluşan Çaykara, Avcılar'da her eve, her ilçe sakinine uğrayacaklarının sözünü verdi. Buraya yaptığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çaykara, “Çalmadık kapı bırakmayacak, mahalle mahalle dolaşacak, komşularımızın isteklerini, önerilerini dinleyeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızı demokratik katılımla ve ortak akılla destekleyeceğiz. Bu akşam Avcılar Garden Sitesi sakinleriyle bir araya geldik. Sorularını yanıtladık, notlarımızı aldık. Komşularımızla ilçemizin geleceğine dair projelerimizi paylaştık. Bizleri misafir ettikleri için Avcılar Garden Sitesi ailesine teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-gorsel-2024-03-10-saat-09-56-57-cdf82682.jpg

Aydınlık bir geleceğe yürüyeceğiz

Nevşehir Kapadokya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini de ziyaret eden Çaykara, burada da birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çaykara, “Nevşehir Kapadokya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni meclis üyesi adaylarımızla ziyaret ettik. Sıcak sohbetleri ve ağırlamaları için komşularımızla teşekkür ederim. Kentimizin kültürel zenginliklerini daha da ön plana çıkararak, kararlı adımlarla hep birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru yürüyeceğiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *