Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Eğitim 2023 AÖF sınavları ne zaman? AÖF sınavları nasıl yapılacak?

2023 AÖF sınavları ne zaman? AÖF sınavları nasıl yapılacak?

AÖF bahar dönemi ara sınav tarihleri yaklaşırken, öğrenciler sınav takvimi ile ilgili tüm detayları öğrenmek istiyor. 2023 AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Fatma Müge Yücetürk - Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara dönem sınavlarının nasıl ve ne şekilde yapılacağı, öğrenciler tarafından büyük merak konusu oluyor. Adaylar, farklı tarihlerde düzenlenecek sınavlara katılım bilgilerini nasıl öğrenecek? İşte 2023 AÖF ara dönem sınavlarına dair en güncel bilgiler... 

Açıköğretim Fakültesi’nden yapılan açıklamada, 2023 AÖF bahar dönemi ara sınav takvimi ve sınav sürecine dair tüm detaylar belirtildi. 

2023 AÖF sınavı ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara sınavlarının, 8-9 Nisan 2023 ve 15-16 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

AÖF’ten öğrencilere uyarı!

AÖF, sınav tarihleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Sorumlu olduğunuz derslerin sınav giriş bilgisi 31 Mart 2023 tarihinden itibaren öğrenci sayfanızda (aosogrenci.anadolu.edu.tr) yayımlanacaktır. Sınav giriş bilgisinde hangi dersin sınavına hangi tarihte katılabileceğiz yer alacaktır. Her bir dersinizin sınav tarihini kontrol etmeyi unutmayınız." ifadelerine yer vererek öğrencileri uyardı.

AÖF sınavları online mı?

Açıköğretim Fakültesi ara dönem sınavlarının 2023 yılında online olarak yapılacağı açıklandı. Peki online sınav nasıl yapılacak? İlk kez sınava girecek öğrenciler bu “AÖF sınavı online mı olacak 2023?” ve “Açıköğretim sınavı online mı?” gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. 

Online AÖF sınavı nasıl yapılacak?

AÖF sınavları çevrimiçi olarak 4 ayrı günde gerçekleştirilecek. Ön lisans ve lisans programlarında eğitim gören öğrenciler, 2023 AÖF bahar dönemi ara sınavlarına tablet, telefon ve bilgisayar üzerinden katılın sağlayabilecek. Sınavlara, esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden; öğrenci şifresi, öğrenci numarası veya e-devlet’le giriş seçenekleri ile giriş yapılabilecek.

AÖF’ten “kopya” önlemi!

Online olarak gerçekleştirilecek AÖF 2023 bahar dönemi sınavlarında kopya ve bilgi paylaşımı gibi durumların önüne geçmek için çeşitli önlemler de alınıyor. Sınavlarda uygulanacak güvenlik kodu sistemiyle, kopya çekilmesinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *