Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Videolar Spor Beşiktaşlı futbolculardan Baran Alp Vardar’a moral telefonu

Beşiktaşlı futbolculardan Baran Alp Vardar’a moral telefonu

Siyah-beyazlı futbolcular, kanser tedavisi gören 19 yaşındaki İstanbulsporlu futbolcu Baran Alp Vardar’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

İstanbulspor’un 19 yaşındaki stoperi Baran Alp Vardar’a kanser teşhisi konmuş ve futbolcunun tedavisi başlamıştı. Spor dünyasından üst üste Vardar’a destek mesajları gelirken Beşiktaşlı oyuncular da genç topçuyu unutmadı.

Siyah-beyazlı takımın kaptanları Necip Uysal, Merk Günok’un yanı sıra Semih Kılıçsoy, Salih Uçan ve genç futbolcular Baran Alp Vardar ile görüntülü bir konuşma gerçekleştirdi.

Beşiktaş’ın sosyal medya hesaplarından yayınlanan o anlarda, futbolcular genç Baran ile sohbet ederek desteklerini iletti. Baran’a geçmiş olsun dileklerini sunan Beşiktaşlı futbolcular, genç oyuncunun kısa süre içinde yeşil sahalara geri döneceğine inandıklarını dile getirdi.

Konuşma, siyah-beyazlı kulüp tarafından; “Futbolcularımız, tedavi süreci başlayan İstanbulspor’lu oyuncu Baran Alp Vardar’ı görüntülü arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.” sözleriyle paylaşıldı.

İşte Beşiktaşlı futbolcular ile Baran Alp Vardar arasında geçen o görüntülü konuşma:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *