Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlık seçimi ne zaman, nerede, saat kaçta?

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlık seçimi ne zaman, nerede, saat kaçta?

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda başkanlık seçimi heyecanı yaşanırken, toplantıya ilişkin detaylar merak konusu oluyor…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Spor federasyonlarını başkanlık seçimleri sürüyor. Bu kez Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı’nda (TBF) seçim heyecanı yaşanıyor. TBF başkanlığı seçimlerinin hangi gün ve saat kaçta yapılacağı merak edilirken, yeni Basketbol Federasyonu olmak için kaç adayın yarıştığı da araştırılıyor… İşte Türkiye Basketbol Federasyonu seçimlerine dair merak edilenler…

Türkiye Basketbol Federasyonu seçimleri ne zaman hangi gün?

Yeni başkanını seçmeye hazırlanan Türkiye Basketbol Federasyonu’nda Olağan Genel Kurul toplantısı hazırlıkları başladı. Başkanlık seçiminin de yapılacağı toplantı 8 Ekim 2024 Salı günü gerçekleştirilecek.

gzr8pjqwsaacytl.jpg
Mevcut başkan ve başkan adayı Hidayet Türkoğlu ile başkan adayı Efe Aydan geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti.

Basketbol Federasyonu Başkanlık seçimi nerede, saat kaçta yapılacak?

Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı, 8 Ekim Salı günü başkent Ankara’da bir otelde düzenlenecek. Sabah saat 11.00’de başlayacak genel kurul toplantısının ardından başkanlık seçimi heyecanı başlayacak.

Basketbol Federasyonu seçimlerinde kaç aday yarışıyor?

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yeni başkanının belirleneceği seçimlerin büyük bir heyecana sahne olması beklenirken, federasyonun yeni başkanı olmak için iki isim yarışacak. İlk isim mevcut TBF Başkanı olan eski milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu olurken, diğer aday ise yine eski milli basketbolcu ve antrenör Efe Aydan olacak.

Basketbol Federasyonu başkanlık seçimi hangi kanalda, canlı yayınlanacak?

Türkiye'nin yeni Basketbol Federasyonu Başkanı'nın belli olacağı TBF Başkanlık Seçiminin televizyon kanallarından canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *