Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2

TFF Birinci Lig'de mücadele eden Çatalca Belediyespor futbol takımı, her yıl bir üst lig parolasıyla çıktığı yolun sonuna doğru geliyor.

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 1

DAMGA ÖZEL - HAKAN SONGUR / Üst üste iki yol şampiyonluk olarak TFF birinci liginde mücadele etmeye hak kazanan Çatalca Belediyespor Sayan futbol takımı TFF Süper ligine çıkmak için play-off oynamaya hak kazandı.

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 2

Grubundaki son deplasman karşılaşmasında Kocaeli kadın futbol takımı ile karşı karşıya gelen Çatalca Belediyespor, 9. dakikada Ceren Nurlu, 29. dakikada Kader Kısa ve 90+3. dakikada Hanife’nin attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrılarak Süper Lig'e göz kırptı.

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 3

Kocaeli deplasmanında oynanan karşılaşmada rakibi karşısında zaman zaman üstünlüğü kaybetmesine rağmen, kritik dakikalarda bulduğu gollerle rakibinin direncini kıran ve kalesinde gördüğü gollere cevap vererek galibiyeti kazanan Çatalca Belediyespor bu galibiyetle TFF Süper ligine çıkmak için play-off oynama hakkını garantiledi.

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 4

Ligin son deplasman maçında uzatma dakikalarında bulduğu golle üç puanı hangisine yazdıran Çatalca Belediyespor bölgenin gururu oldu.

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 5

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ve Çatalca Spor Müdürlüğü'nden sorumlu meclis Üyesi Lokman Naroğlu’nun büyük destek verdiği kadın futbolu yine tarih yazmaya devam ediyor.

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 6

3.lig ve 2.ligi şampiyonluk olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Çatalca Belediyespor kadın futbol takımı aynı başarısını TFF Süper Ligi'ne yükselerek göstermek istiyor.

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 7

Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımı Başkanı Lokman Naroğlu her maçta olduğu gibi takımını Kocaeli'deki önemli deplasmanda da yalnız bırakmadı.

Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 8
Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 9
Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 10
Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 11
Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 12
Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 13
Kızlar play-off'u garantiledi: 3-2 14
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *