Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Fenerbahçe - Beşiktaş kadın voleybol maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, nerede, hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı?

Fenerbahçe - Beşiktaş kadın voleybol maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, nerede, hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı?

Voleybol kadınlar Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Medicana ile Beşiktaş arasında oynanacak maç ne zaman, saat kaçta, hangi salonda, canlı yayın var mı? İşte yanıtlar…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Sultanlar Ligi’nde heyecan sürerken, voleybolseverler dev devri mücadelesine tanıklık edecek. Peki Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Sultanlar Ligi 4. hafta maçı hangi gün saat kaçta başlayacak, televizyondan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak mı?

Fenerbahçe - Beşiktaş voleybol maçı ne zaman, hangi gün?

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 4. haftası dev bir derbiye ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe Medicana kendi evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Fenerbahçe - Beşiktaş voleybol kadınlar ligi maçı 22 Ekim 2024 Salı günü oynanacak.

Fenerbahçe Medicana - Beşiktaş maçı nerede, saat kaçta oynanacak?

Sarı-lacivertli ekibin ev sahipliğinde maç, İstanbul’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak. Fenerbahçe Medicana - Beşiktaş Sultanlar Ligi 4. hafta maçı 22 Ekim Salı günü saat 14.00’te başlayacak.

2d2a8336348547b6b2cbac8ad6df513e.jpg
Fenerbahçe ile Beşiktaş Sultanlar Ligi'nin 4. haftasında karşı karşıya geliyor

Fenerbahçe Medicana - Beşiktaş lig maçı televizyonda yayınlanacak mı?

İki ezeli rakip arasında oynanacak Sultanlar Ligi maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın mücadele edeceği karşılaşmanın TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Rakip taraftar maça alınmıyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan resmi açıklama ile maçın biletlerinin satışa çıktığı duyurulurken, İstanbul İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar neticesinde Burhan Felek Spor Salonu’na rakip taraftar alınmayacak. Fenerbahçe Medicana - Beşiktaş maçında tribünlerde yalnıza sarı-lacivertli taraftarlar yer alacak.

Beşiktaş’tan olaylı maç!

Sultanlar Ligi’nin 3. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Bahçelievler Belediyespor’a 3-1 yenilirken, maça tribünlerde çıkan olaylar damga vurmuştu. Fenerbahçe Medicana ise Ankara deplasmanında Keçiören Belediyesi Sigorta Shop’u 3-0 yenerek haftayı kayıpsız kapatmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *