Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Armani Milan - Anadolu Efes maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Armani Milan - Anadolu Efes maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

EuroLeague’de yeni hafta heyecanı başlarken, Anadolu Efes, İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani’ye konuk oluyor. Armani Milan - Anadolu Efes maçı ne zaman başlayacak?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Turkish Airlines EuroLeague’de 5. hafta maçları oynanıyor. Türkiye’yi Avrupa Ligi’nde temsil eden iki takımdan biri olan Anadolu Efes bu hafta İtalya deplasmanına gidiyor. EuroLeague’de istediği başarıyı elde edemeyen EA7 Emporio Armani Milan, sahasında Anadolu Efes’i ağırlıyor. Peki Anadolu Efes - Armani Milan maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak? İşte yanıtı…

Armani Milan - Anadolu Efes maçı ne zaman, nerede?

EuroLeague’in 5. haftası maçı olan Armani Milan - Anadolu Efes karşılaşması 24 Ekim 2024 Çarşamba günü oynanacak. İtalya’nın Milano kentinde bulunan Unipol Forum basketbol salonunda karşı karşıya gelecek iki zorlu takım galibiyet mücadelesi verecek.

Armani Milan - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

EA7 Emporio Armani Milan ile Anadolu Efes takımları arasında oynanacak olan EuroLeague maçı 24 Ekim Perşembe günü TSİ 21.30’da başlayacak. Karşılaşma S Sport’tan naklen yayınlanacak.

Anadolu Efes galibiyet peşinde

Turkish Airlines EuroLeague’in geri kalan dört haftasında iki galibiyet ve iki mağlubiyet elde eden lacivert-beyazlılar İtalyan rakibini yenerek galibiyet sayısını artırmak istiyor. Bu sene EuroLeague’de üst sıraları hedefleyen Anadolu Efes, ilk dört hafta sonunda 17. sırada yer alan rakibini geçerek haftayı kayıpsız kapatmayı planlıyor.

Anadolu Efes EuroLeague’de kaçıncı sırada?

THY Avrupa Ligi’nde 4. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Anadolu Efes, 2 galibiyet ve 2 yenilgiyle 9. sıraya yerleşmişti. Sondan ikinci sıradaki EA7 Emporio Armani Milan’ın ise 3 mağlubiyeti ve 1 galibiyeti bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *