Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Binaya giren hırsız ayakkabı yerine tavşan çaldı

Binaya giren hırsız ayakkabı yerine tavşan çaldı

Kağıthane'de bir apartmana giren hırsız, ayakkabıları gözüne kestirdiği sırada kapı önünde duran tavşanı görünce, sevimli hayvanı kulaklarından tutarak çaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Kağıthane'de bir apartmana giren hırsız, ayakkabıları gözüne kestirdiği sırada kapı önünde duran tavşanı görünce, sevimli hayvanı kulaklarından tutarak çaldı.

Kağıthane'de dün bir binaya giren hırsız, ayakkabıları gözüne kestirdiği anlarda tesadüfen gördüğü tavşanı kulaklarından tutarak olay yerinden kaçtı.


Olay dün öğle saatlerinde gerçekleşti. Gültepe mahallesinde bulunan bir binaya giren hırsız, ayakkabıları çalmak için dairelerin önünde gezindiği sırada kapı önünde duran tavşanı gördü. Bir dairenin önüne tavşan için yapılan bir alanda kendi halinde olan tavşan, aniden kulaklarından tutularak hırsızın hedefi oldu.

 

Hırsızın tavşanı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı


Tavşanı kulaklarından tutup kaçtı

Tavşanın sahibi, Hollanda Lop cinsi sevimli hayvanı beslemek için kapı önüne çıktığı sırada hayvanı göremeyince hemen aramaya başladı. Apartmanın güvenlik kameralarına bakan sahibi, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Ayakkabı aradığı sırada tavşanı gören hırsızın, hayvanın kulaklarından tutarak hızla olay yerinden kaçtığı görüldü.


Tavşanı çalınan adam, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler tutanak tutarak hırsızı her yerde arıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *