Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltında

Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltında

Dilan Polat ve Sıla Doğu, “Hayasızca hareket” sebebiyle gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 9,5 aylık tutukluluğun ardından 19 Ağustos'ta tahliye olan Dilan Polat’ın başı yine dertte. Geçtiğimiz gün Beşiktaş’ta ablası Sıla Doğu ile birlikte katıldığı bir partide çekilen görüntüleri ile gündem yaratan sosyal medya fenomeni Dilan Polat yeniden gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, İstanbul Beşiktaş’ta bir mekanda eğlenirken çekilen görüntüleri üzerine Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında resen soruşturma başlamıştı.

Dilan Polat ve Sıla Doğu neden gözaltına alındı?

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta bir eğlence mekanında “tahliye partisi” veren ikili sahneye çıkarak birbirlerine sarılarak dans edip şarkı söylemişti. Eğlence esnasında Dilan Polat ve Sıla Doğu kardeşlerin birbirlerini dudaklarından öptüğü anlar ise olay yaratmıştı. Görüntülerin sosyal medyada yankı bulması üzerine ikili hakkında soruşturma başlatılmıştı.

dilan-sila.jpg
2 ay önce tahliye olan Dilan Polat yeniden gözaltında

Dilan Polat kendini böyle savunmuştu

Kardeşiyle dudak dudağa öpüştüğü fotoğrafların yayılmasının ardından kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dilan Polat kendini ve kardeşini savunarak şunları söylemişti: “Biz onunla çok şey yaşadık. Sıla tahliye edildiği gün bile beni dudağımdan tırnaklarıma kadar öptü. Biz kardeşiz onunla.”

Dilan Polat ve Sıla Doğu tutuklanacak mı?

Haklarında Başsavcılık tarafından “hayasızca hareketler” iddiasıyla soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alınarak adliyeye götürüldü. Adliyede ifadeleri alınacak olan Polat ve Doğu kardeşler hakkında tutuklama kararı çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *