Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Magazin Galatasaraylıları sevindiren haber! Wanda ile barışan Icardi yatak pozu paylaştı!

Galatasaraylıları sevindiren haber! Wanda ile barışan Icardi yatak pozu paylaştı!

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile bir dargın bir barışık birliktelik yaşadığı eşi Wanda Nara’dan barış sinyali…

Galatasaraylıları sevindiren haber! Wanda ile barışan Icardi yatak pozu paylaştı! 1

Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı! Geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklayan ünlü çift yeniden bir araya geldi.

Galatasaraylıları sevindiren haber! Wanda ile barışan Icardi yatak pozu paylaştı! 2

Yatak pozunu paylaştı!

Milli maç arasından yararlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin ülkesine gittiği biliniyordu. Burada eşi ve çocukları ile bir araya gelen Icardi, Wanda ile yatakta yattıkları biz pozu paylaşarak olay yarattı!

Galatasaraylıları sevindiren haber! Wanda ile barışan Icardi yatak pozu paylaştı! 3

Icardi aşka geldi!

Mauro Icardi’nin kişisel Instagram hesabından yaptığı olaylı paylaşımda, Wanda Nara’nın kendisine sarıldığı görülüyor. Wanda’nın yüzünün görünmediği paylaşım, Icardi’nin eşi ile barıştığı yönündeki iddiaların doğrularken, sarı-kırmızlı taraftarları da sevince boğdu. Fotoğrafa İspanyolca bir not de ekleyen ünlü golcü şunları yazdı: "Senin için okuyanlar, onun için, senin için, onlar için, herkes için iyi geceler"

Galatasaraylıları sevindiren haber! Wanda ile barışan Icardi yatak pozu paylaştı! 4

Galatasaray taraftarlarını mutlu eden poz!

Mauro Icardi’nin Wanda Nara ile ayrı olduğu dönemde performansının daha düşük olduğu iddia ediliyordu. Barış fotoğrafının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medya platformlarından Icardi'ye destek mesajları attı.

Galatasaraylıları sevindiren haber! Wanda ile barışan Icardi yatak pozu paylaştı! 5

İstanbul’da yaşamak istememişti!

Öte yandan Wanda Nara’nın İstanbul’da yaşamak istemediği için Icardi’den ayrıldığı da söylenirken, barışma haberinin ardından Wanda’nın eşi ile birlikte yeniden İstanbul’da yaşamaya başlayıp başlamayacağı da merak konusu oluyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *