Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Kültür Sanat Camdaki Kız kitap indir - PDF ve e-kitap oku

Camdaki Kız kitap indir - PDF ve e-kitap oku

Televizyon ekranlarında yayınlanan bölümleri reyting rekorları kıran Camdaki Kız, son dönemin en çok okunan kitapları arasında yer almayı başardı. Eser hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler veya yeniden okumayı düşünenler internet üzerinde araştırmalarda bulunuyor. Camdaki Kız kitap indir alternatifleri haberimizde.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Burcu Biricik, Devrim Yakut ve Enis Arıkan gibi önemli oyuncuların baş rollerini paylaştığı Camdaki Kız her Perşembe günü Kanal D ekranlarında yayınlanıyor ve izleyicileri televizyon karşısına kilitlemeyi başarıyor. Reyting sıralamalarında da büyük bir başarı sağlayan yapım her geçen gün izleyici sayısını yükseltmeye devam ediyor. Dizi dünyasında özellikle son yıllarda edebi eserlerden esinlenilen ya da senaryosunu düzenlenen yapımlar seyircilerle buluşuyor. Camdaki Kız da onlardan biri. İlk günden bu yana kitabına da büyük bir ilgi var ve en çok satanlar arasında yer alıyor.


Camdaki Kız kitabının yazarı kimdir?

Yazarlığını Gülseren Budayıcıoğlu’nun yaptığı Camdaki Kız kitabının 350 sayfadan oluşuyor. Diziyi seyredenler senaryoya sadık kalınıp kalınmadığını, kitaptaki anlatımın ekranlara nasıl yansıtıldığını değerlendirmek adına içeriği öğrenmek istiyor. Kitabın özeti ise şu şekilde, “*Küçükken çekilen acıların ateşi kolay sönmüyor, kolay unutulmuyor ve izlerini hayatımız boyunca üstümüzde taşıyoruz. Aşk yakıyor Ayrılık kavuruyor Aldatılmaksa hep çok acıtıyor… Bize çocukluk acılarını tekrar yaşatacak kişileri gözünden tanır, başkasına değil, ona âşık oluruz. Hayat onu kendi ellerimizle buldurur bize. Kaderimiz aslında doğduğumuz evlerde yazılır. Yine o evlerde yaralanır, o yaralarla büyür, sonunda o yaraların bizi götürdüğü yere gideriz. Ancak mutluluk her zaman o yolda değildir… “Bu kitapta her zamanki gibi gerçek bir yaşam hikâyesi anlatacağım sizlere. Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış Camdaki Kız ile bir varoş çocuğunun aşk hikâyesi bu.*”


camdaki kız



Camdaki Kız kitap indir

Bilindiği üzere teknolojinin de gelişimi ile birlikte internet üzerinden kitap okumak çok kolay. Birçok uygulama ile birlikte binlerce eseri tek tuşla görüntüleyebiliyor ya da sipariş vererek dilediğiniz yere kargolanmasını sağlıyorsunuz. Camdaki Kız kitap indir araştırması gerçekleştiren okuyucular çevrimiçi ortamda kitabı okumak istiyor. Ancak yasal olmayan yollardan erişim sağlamanız önerilmemektedir. En iyisi sipariş vererek tarafınıza gönderilmesini talep etmektir. Elektronik ortamda da okuyabilirsiniz.

camdaki kız
 



Camdaki Kız kitap satın al

Türkiye’de son haftalarda en çok okunan eserlerden biri olarak listelerde ve raflarda yer alan Camdaki Kız birçok fiyat seçeneği ile internette kendine yer buluyor. İnternet üzerinden sipariş verebileceğiniz birçok alternatifi aşağıda bulabilirsiniz. Ücretler içeriğin yazıldığı güne aittir ve zaman zaman değişebilir. Yukarı olduğu kadar aşağıya da gidebilir.

  • Camdaki Kız BKM Kitap fiyatı: ₺23,50
  • Camdaki Kız Trendyol fiyatı: ₺25,00
  • Camdaki Kız Hepsiburada fiyatı: ₺28,99
  • Camdaki Kız Kitapseç fiyatı: ₺28,99
  • Camdaki Kız n11.com fiyatı: ₺22,00
  • Camdaki Kız D&R fiyatı: ₺48,30
  • Camdaki Kız Kitapyurdu fiyatı: ₺28,11
  • Camdaki Kız Idefix fiyatı: ₺30,55
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *