Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Kimdir? Kardeşlerim dizisi Elçin kimdir? Sinem Kotil kim, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Kardeşlerim dizisi Elçin kimdir? Sinem Kotil kim, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisine katılan yeni oyuncu merakla araştırılıyor.

Kardeşlerim dizisi Elçin kimdir? Sinem Kotil kim, kaç yaşında, nereli, evli mi? 1

Ali Birerdinç - Atv’nin sezon finali yapmaya hazırlanan iddialı dizilerinden Kardeşlerim’e yeni bir oyuncu katıldı. Diziye sezonunun son bölümünde dahil olacak olan genç yıldız, Kardeşlerim’in yeni sezonunda da yer almaya devam edecek. Dizide Elçin karakterine hayat veren oyuncu Kardeşlerim’in son bölümünün yayınlanmasının ardından pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Kardeşlerim Elçin kimdir? Kardeşlerim dizisinde Elçin rolünü oynayan Sinem Kotil boyu kaç, Instagram hesabı ne, erkek arkadaşı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Kardeşlerim dizisi Elçin kimdir? Sinem Kotil kim, kaç yaşında, nereli, evli mi? 2

Kardeşlerim Elçin (Sinem Kotil) kimdir?

ATV’de cumartesi günleri yayınlanan ve 10 Haziran Cumartesi günü ekranlara gelecek sezon finalinde Kardeşlerim dizisine katılmaya hazırlanan Sinem Kotil, dizide Elçin adlı bir kişiyi canlandıracak. Elçin, sezon finalinde Cüneyt Mete’nin canlandırdığı Orhan karakteriyle bağlantılı bir hikayeyle diziye giriş yapacak.

Kardeşlerim dizisi Elçin kimdir? Sinem Kotil kim, kaç yaşında, nereli, evli mi? 3

Sinem Kotil kim?

Okan Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde eğitim alan Sinem Kotil, oyunculuk yapmaktadır. Dizi projelerinin yanı sıra Tiyatro 19’da da sahneye çıkan Kotil, Kübra Doğruer oyunculuk ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Kardeşlerim dizisi Elçin kimdir? Sinem Kotil kim, kaç yaşında, nereli, evli mi? 4

Sinem Kotil Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sinem Kotil, @sinemkotil kullanıcı ismi ile Instagram’da yer alıyor. Bin kişiye yakın takipçisi bulunan Kotil, günlük yaşamına dair ilgi çekici kareleri takipçileri ile paylaşıyor.

Kardeşlerim dizisi Elçin kimdir? Sinem Kotil kim, kaç yaşında, nereli, evli mi? 5

Sinem Kotil’in erkek arkadaşı var mı?

Sosyal medya hesabından sık sık erkek arkadaşı ile fotoğraflarını yayınlayan Sinem Kotil, uzun süredir kendisi gibi oyunculuk yapan Hakan Kahraman ile birlikte.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *