Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Okan Buruk neşteri vurdu! Galatasaray'ın Alanyaspor maçı muhtemel 11'i

Okan Buruk neşteri vurdu! Galatasaray'ın Alanyaspor maçı muhtemel 11'i

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray 3 puanla sahadan ayrılmak istiyor. Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk da sahaya süreceği kadroyu belirledi. İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Şampiyonluk hedefiyle açtığı sezona 6 galibiyetle başlayan Galatasaray, 7'inci maçında Kasımpaşa'ya karşı 3-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamamış ve sahadan 1 puanla ayrılmıştı.

Sarı kırmızılılar, 8'inci haftada ise Alanyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Rigas karşısında alınan beraberlik sonrasında sahaya çıkacak kadro da merak konusu. İşte Galatasaray'ın Alanyaspor maçındaki muhtemel 11'i...

trendyol-super-lig-galatasaray-3-kasimpasa-3-mac-sonucu.webp
Galatasaray son lig maçında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. (AA)

2 MAÇI UNUTTURMAK İSTİYOR

Galatasaray'da üst üste alınan 2 beraberliğin moral bozukluğu yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekip önce ligde Kasımpaşa'ya karşı 3-0, ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas önünde 2-0'lık üstünlüğünü koruyamadı.

Aslan'ın özellikle Letonya temsilcisine puan kaptırması Avrupa'da geniş yankı uyandırdı.

aw297163-2.webp
Galatasaray'ın hedefi alacağı galibiyetle yeni bir sayfa açmak. [Galatasaray X hesabı]

OKAN BURUK'TAN İKİ YENİ TRANSFERE KESİK

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, iki Elias Jelert ve Roland Sallai'yi şu anlık kadroda düşünülmüyor. Danimarkalı bekin her ne kadar istekli olsa da istenen seviyeye gelmemesi bu bölgede Kaan Ayhan'ın değerlendirilmesini sağlıyor.

Diğer yandan kanatta da 6 milyon euro ödenerek alınan Roland Sallai de yine ilk 11'de yer almayacak. Macar futbolcu 45 dakika forma giydiği Kasımpaşa mücadelesinde varlık gösterememişti.

galatasaray-2-1.webp
Galatasaray'da Victor Osimhen sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. [Galatasaray X hesabı]

GALATASARAY'IN ALANYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Alanyaspor karşısına Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Icardi ilk 11'i ile çıkması beklenior.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *