Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Yerel Haberler Otomobille motosiklet çarpıştı: kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Otomobille motosiklet çarpıştı: kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Edirne'de otomobil ile motosiklet sürücüsü kaza yaptı. Çarpışmanın etkisiyle 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Edirne'nin Enez ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü A.A. (67) yaralandı, arkasındaki Ali Ergün (65) hayatını kaybetti.

Kaza, öğle saatlerinde Yeni Mahalle Plaj Caddesi'nde meydana geldi. Kral Kızı Sokak'tan, Plaj Caddesi'ne dönüş yapan Ö.Ö. (51) yönetimindeki 34 KIR 687 plakalı otomobil, karşı yönden gelen A.A.'nın kullandığı 22 RE 548 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, devrilen motosikletin sürücüsü A.A. ve arkasında oturan Ali Ergün yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Ergün, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Ergün'ün cenazesi otopsi için hastane morguna konuldu. Sağ bacağı ve kolunda kırıklar olan A.A.'nın tedavisinin sürdüğü bildirilirken, polis, otomobil sürücüsü Ö.Ö.'yü gözaltına aldı. A.A. ve Ali Ergün'ün ilçede balıkçılık yaptığı öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

66cded624067f78213e404fd.webp

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *