Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Kore dizisi Queen of Tears Türkiye'ye uyarlanıyor! Queen of Tears konusu nedir, oyuncuları kimler olacak?

Kore dizisi Queen of Tears Türkiye'ye uyarlanıyor! Queen of Tears konusu nedir, oyuncuları kimler olacak?

Ünlü Kore draması “Queen of Tears”ın Türkiye'de uyarlanması için düğmeye basıldı. Dizinin yurt dışı satışını ise Eccho Rights üstlenmiş olacak. Peki dizinin konusu ne, oyuncular belli mi?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kore'nin popüler dizisi Queen of Tears (Gözyaşı Kraliçesi) Türkiye'ye uyarlanıyor. Studio Dragon imzalı dizi daha önce Kore’de tvN’de, ardından da Netflix‘te yayına girmişti.

Format haklarını CJ ENM'nin elinde bulundurduğu biliniyordu. Dizinin Türkiye’de uyarlanması için ise O3 Medya ve Selen Sevigen’in patronu olduğu DASS Yapım’la anlaşma sağlandı.

QUEEN OF TEARS KONUSU NEDİR, OYUNCULARI BELLİ Mİ?

Dizi, alışveriş merkezleri kraliçesi olan Hae-in ve onun küçük bir kasabadaki kocası Hyun-woo‘nun etkileyici aşk hikâyesini konu alıyor. Yapım ikili arasındaki aşkın krizini ve yeniden alevlenmesini, üç yıl süren evliliklerini anlatıyor.

Dizide rol alacak olan Türk oyuncular henüz belli olmadı ama isimler netleştiğinde sayfamızda yer vereceğiz.

Dizi bu sene 9 Mart - 28 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında her Cumartesi ve Pazar günü saat 21:20'de ( KST ) tvN'de yayınlanmıştır. Ayrıca Güney Kore'de TVING'de ve Netflix'te yayınlanmak üzere mevcuttur.

queen3.webp
Dizinin yakın süreçte oyuncularının da belli olması bekleniyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *