Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Televizyon Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor?

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor?

Show TV ekranlarında başlayan yeni dizi Kalpazan, seyircisini hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana kilitlerkenbinlerce kişi dizinin gerçek hikayeden uyarlama mı, oyuncu kadrosunda kimler var ve dizinin nerede çekildiğine dair soruları merak ediyor.

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? 1

Farklı hikayesiyle seyirciyi Show TV ekranlarına kilitleyen yeni dizi Kalpazan, oyuncu kadrosu, hikayesi ve senaryosu kadar nerede çekildiği ve dizinin birçok detayıyla merakları üzerine çekiyor. Bu akşam ekranlara gelen Kalpazan dizisi, çok sayıda usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? 2

Peki Kalpazan ilk bölümüyle ne anlatıyor? Kalpazan dizisinin konusu nedir? Kalpazan dizisi oyuncuları ve oyuncu kadrosunda kimler var? Kalpazan dizisi gerçek hikayeden mi uyarlama? Dizi nerede çekiliyor? İşte merak edilen soruların yanıtı ve merak edilen konuların ayrıntılar haberimizde...

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? 3

Kalpazan dizisinin konusu ne, senaryo gerçek hikayeden mi uyarlama?


Kalpazan dizisi 21 Ekim 2024 Pazartesi akşamı Show TV'de yayın hayatına girmesinin ardından fragmanı ile epey dikkat çekiyor. Dizide Adem karakterine hayat veren Timuçin Esen, dizide darphanede çalışan bir babayı canlandırıyor.

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? 4

Zorlu yaşamı ve fakirlikle ettiği mücadelesinde evlatlarını namuslu bir insan yetiştirmek isterken zorlu bir seçim yapar ve kalpazanlık işine girerek sahte para basmaya başlar.

Sahte banknotlar ile zengin olmaya çalışan Adem'in yaşam hikayesinin anlatıldığı dizide kardeşi Kartal ile yollarının kesişmesiyle dolandırıcılık olayı başlayacaktır.

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? 5

Kalpazan dizisinde kimler var oyuncu kadrosu ve karakterleri

Kalpazan dizisinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen (Adem), Çağlar Ertuğrul (Kartal), Şükran Ovalı (Canan), Deniz Baysal (Ayşe), Sarp Akkaya (Tarık)

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? 6

Kalpazan dizisinde kimler var oyuncu kadrosu ve karakterleri

Deniz Hamzaoğlu (Bayram), İlker Kızmaz (Sinan), Ali Seçkiner Alıcı (İrfan), Osman Alkaş (Orhan), Çağla Naz Kargı (Naz), İlker Yağız Selçuk (Arda) karakterlerine hayat veriyor.

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? 7

Kalpazan dizisi nerede çekiliyor?

O3 Medya tarafından yayın hayatına giren Kalpazan, başrolünde Timuçin Esen, Şükran Ovalı, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın başrolü paylaşıyor. Dizi her Pazartesi günü saat 20:00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Kalpazan dizisinin konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? 8

Dizinin senaryosunda Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül kaleme alıyor.

Kalpazan dizisinin ilk bölümünde İstanbul'un farklı semtlerinde çekimler gerçekleştirildi. Hikayenin tamamının İstanbul'da geçecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *