Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Gelin Evi Ezgi Sertel neden ayrıldı, programda neden yok? Ezgi Sertel Gelin Evi programından ayrıldı mı?

Gelin Evi Ezgi Sertel neden ayrıldı, programda neden yok? Ezgi Sertel Gelin Evi programından ayrıldı mı?

Show Tv ekranlarının sevilen programı Gelin Evi'nde "Sunucu Ezgi Sertel neden yok?" sorusu gündeme geldi. İzleyiciler ünlü ismin neden programda olmadığını merak etmeye başladı. Peki Gelin Evi Ezgi Sertel neden ayrıldı, programda neden yok?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Gelin evi programında "Ezgi Sertel neden yok?" sorusu gündeme geldi. Show Tv'nin sevilen programı izleyicilerden yoğun beğeni almaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Aslı Hünel'in sunmuş olduğu programda bu sezon Ezgi Sertel sunuculuğu üstlenmekteydi. Ancak Ezgi Sertel Gelin Evin programında bu hafta yeni bölümde yer almadı. Peki Gelin Evi Ezgi Sertel neden ayrıldı?


GELİN EVİ'NDE EZGİ SERTEL BU HAFTA NEDEN YOK?


Gelin Evi programında Ezgi Sertel bugün programda yer almadı. Programın hafta içi saat 12:30'da başladığı biliniyor. Program ve Sertel'in ayrılığı ile ilgili henüz sunucudan ve yapım ekibinden bir açıklama yapılmadı. Ancak ayrıldığı yönünde herhangi bir açıklama geldiğinde sayfamızda yer vereceğiz.


EZGİ SERTEL KİMDİR?


2007 yılında Samanyolu TV'de yayımlanmaya başlayan Tek Türkiye dizisinde rol alan isim, Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınmaya başlanmıştır.

2006 senesinde yayınlanmış olan Yağmurdan Sonra isimli dizide Leyla öğretmen karakteriyle izleyici karşısına geçmiştir.

ezgi3.webp
Ezgi Sertel'in programdan ayrılıp ayrılmadığı henüz netleşmedi.

2020 yılında TRT 1 ekranlarında yayımlanmaya başlayan ve 2021 senesinde sona eren Fazlası Zarar adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.

Daha sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının "Yıldız Yağmuru" kısmında konuk sunuculardan biri olmuştur.

Oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evlenmiştir. Ocak 2020 tarihinde ise erkek ikizleri Tibet ve Mert dünyaya gelmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *