Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Doya Doya Moda 10 Ocak 2023 Salı puanları (Kim birinci oldu?)

Doya Doya Moda 10 Ocak 2023 Salı puanları (Kim birinci oldu?)

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların amansız yarışına sahne olacak zorlu rekabette gözler yine bölüm sonuna çevrildi. Kıran kırana ve bir o kadar da eğlenceli maraton seyircileri bekliyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 10 Ocak 2023 Salı puanları haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. 7 güzel kadının amansız rekabetine sahne olan zorlu mücadelede yaşanacak mücadele herkesi ekran başına kilitleyecek. Özellikle de genç kızlar giyimlerini örnek aldıkları isimleri takip etmek ve desteklemek için televizyon karşısına geçecek. Her anı dolu dolu bir bölüm daha 2 saat boyunca büyük keyif verecek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 10 Ocak 2023 Salı puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

10 Ocak 2023 Salı tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 
  • Aleyna: 
  • Su: 
  • Meyra Melike: 
  • Deren:
  • Özlem: 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *