Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Altın Kelebek Ödülleri 2024 ne zaman, hangi gün, nerede, sunucular kim?

Altın Kelebek Ödülleri 2024 ne zaman, hangi gün, nerede, sunucular kim?

Televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği 50. Altın Kelebek Ödül Töreni 2024’ün tarihi, günü, saati, yeri ve sunucuları belli oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Televizyon dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Altın Kelebek 50. yaşını kutluyor. 50. Altın Kelebek Ödül Töreni’nin 2024 yılında ne zaman düzenleneceği belli olurken, gecede sunuculuk yapacak isimler de açıklandı. İşte 50. Altın Kelebek Ödül Töreni 2024 hakkında bilinmesi gerekenler…


Altın Kelebek Ödülleri ne zaman 2024?


2024 yılında 50. kez düzenlenecek Altın Kelebek Ödülleri büyük bir törenle sahiplerine dağıtılacak. 50. Altın Kelebek Ödül Töreni 2024 yılında 8 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek.


50. Altın Kelebek Ödül Töreni 2024 nerede yapılacak?


Televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği Altın Kelebek Ödül Töreni, 8 Aralık Cuma akşamı İstanbul’da düzenlenecek. Ödüller, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilecek görkemli bir törenle sahiplerine verilecek.

50. Altın Kelebek Ödülleri 2024 sunucuları kim olacak?

Altın Kelebek’te ödül alacak isimler kadar, gecenin sunuculuğunu kimlerin yapacağı da merak ediliyor. Daha önce de törende sunuculuk görevini üstlenen ikili bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak. 8 Aralık 2024 Cuma günü İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek 50. Altın Kelebek Ödül Töreni’nin sunuculuklarını ünlü aktör Cem Davran ile oyuncu, model ve sunucu Çağla Şıkel üstlenecek.

cagla-sikel-cem-davran.webp
Altın Kelebek Ödüllerini bir kez daha Cem Davran ve Çağla Şıkel sunacak.

Altın Kelebek Ödül Töreni

Altın Kelebek Ödül Töreni, Türkiye’nin en köklü ve prestijli ödül törenlerinden biridir. 1972 yılından itibaren düzenlenen bu tören, başlangıçta Hürriyet Gazetesi tarafından organize edilmiştir ve zamanla ülkenin en popüler televizyon, müzik ve internet alanındaki başarılarını ödüllendiren önemli bir etkinlik haline gelmiştir. Bu ödül töreni, Türkiye'deki dizi, müzik ve eğlence sektörünün en önemli başarılarını ödüllendirmenin yanı sıra, halkın oylarıyla sanatçıları destekleme fırsatı verdiği için de özel bir yere sahiptir. Sanat dünyasında popülerliği ve bilinirliği artıran Altın Kelebek Ödülleri, zamanla Türkiye’nin eğlence dünyasının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Altın Kelebek, hala televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan önemli bir etkinlik olarak varlığını sürdürmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *