Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji WhatsApp Web Aç - Whatsapp Web Giriş - Güncel Link

WhatsApp Web Aç - Whatsapp Web Giriş - Güncel Link

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp bugüne kadar telefon üzerinden kullanılabiliyordu. Ancak uygulamanın geliştiricileri bunu internet tarayıcıları üzerinden de aktif ederek farklı bir boyut kazandırdı. Şu anda belki de internet üzerindeki kullanım, mobille yarışacak düzeyde. Peki, Whatsapp Web nasıl açılır? Whatsapp Web aç ve Whatsapp Web Oturum aç güncel linki haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

1 milyarın üzerinde kullanıcısı olduğu bilinen Whatsapp, SMS katili lakabıyla varlığını sürdürüyor. İnternetin olduğu her yerde kullanılabilien, kompakt yapısıyla herkesin kolaylıkla alışabileceği ve dosya gönderip alabileceği bir sistem. Uygulamanın geliştiricileri tarafından internet tarayıcılarına entegre edilen Whatsapp, Whatsapp Web adıyla hizmet veriyor. Bunun çok büyük avantajları olabiliyor ve kullanan sayısı da oldukça fazla. Peki, Whatsapp Web nasıl açılır? Whatsapp Web aç ve Whatsapp Web Oturum aç güncel linki haberimizde.


 

Whatsapp Web'in avantajları nedir?

Masaüstü cihazlardan kullanılabilen ve tüm tarayıcılarda çalışan Whatsapp Web birçok kolaylığı da beraberinde getiriyor. Bunlardan ilki dosya alışverişi. İstediğiniz uzantıdaki klasörlerinizi ve aplikasyonlarınızı karşı tarafla paylaşabilirsiniz. İkinicsi ise internet hızından etkilenmemesi. Birçok upload sistesinden yapılan indirmelerde hız sorunu olabiliyor. Bu nedenle de yavaşlık yaşanabiliyor. Diğer yandan Whatsapp Web üzerinden gönderdiğiniz veya aldığınız tüm veriler kendi internet hızınız üzerinden değerlendirilir. Üçüncüsü de ofis ortamında sürekli elinizde telefonla konuşmak yerine bilgisayar üzerinden mesajlaşmak, iş görüşmesi yapmak veya veri alıp işlemek çok daha kolay. Tüm bunları ve fazlasını aktif olarak kullanabilirsiniz.


 

Whatsapp Web Aç

Eğer Whatsapp'ı masaüstü bir tarayıcıda kullanmak isterseniz bunu yapmak çok kolay. Uygulamanın resmi adresi web.whatsapp.com üzerinden sekme açın. Karşınıza karekod içeren bir ekran çıkacak.


Ardından da Whatsapp'ı bu kez cep telefonunuzdan açın. Sağdaki ayarlar sekmesinden 'bağlı cihazlar' butonuna tıklayın. Böylelikle kameranın karekodu okuyabilmesi için ekran aktif olacaktır. Telefonu, karekodu görecek şekilde ekrana yansıtın. Başardınız.  Artık masaüstünde Whatsapp kullanabilirsiniz.

whatsapp web


Ancak dikkat. Eğer kalabalık bir ortamda çalışıyor veya bulunuyorsanız bağlanırken 'oturumu açık tut' kutucuğunun kapalı olmasına özen gösterin. Yoksa sizden sonra birileri hesabınızı kullanabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *