Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji Twitter'da mavi tik için ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Birleşik Krallık adresi bulma

Twitter'da mavi tik için ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Birleşik Krallık adresi bulma

Mavi tik satışını yeniden aktif eden Twitter'da yeniden Amerika üzerinden satın almalar başladı. Ancak bunun için ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Birleşik Krallık'tan bir adres girmeniz gerekiyor. Ödeme ekranınıza geldiğinizde en alt kısımda sizden bilgiler isteniyor. Bu sırada adımları doğru takip etmezseniz üyeliğinizi alamayabilirsiniz. VPN'siz şekilde Amerika adresi almayı adım adım haberimizde bulabilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Elon Musk'ın 44 milyar dolar karşılığında satın alarak başına geçtiği Twitter'da yeni bir dönem başlamıştı. Musk, birçok konuda getirdiği yeniliğin dışında özellikle haber konusunda güvenilir bir kaynak olmaya özen göstereceklerine ve bunun için de her şeyi yapacaklarına işaret etmişti. Diğer yandan da mavi tik konusundaki sıkıntıları geride bırakacak bir hamle ile de satın alma dönemini başlatmıştı. Bu uygulama ilk etapta Amerika üzerinden geçerliydi. iOS kullanıcılarının sahip olabileceği mavi tiki artık Android sahipleri deedinebilecek. Söz konusu rozetler için de fiyatlar belirlendi. Şu an almak isteyenler Amerika veya Kanada üzerinden bir adres belirtmek zorunda. Peki, Twitter'da mavi tik için  ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda veya Birleşik Krallık adresi nasıl bulunur? Detaylar haberimizde.


Twitter mavi tik ücreti ne kadar?

Eğer Twitter üzerinde Twitter Blue aracılığı ile mavi tik almak istiyorsanız bunun için farklı ücretlendirmeler bulunuyor. Eğer Android kullanıyorsanız 8 dolar ödemeniz gerekiyor. iOS sahibiyseniz bu fiyat 11 dolara çıkıyor. Masaüstünden de yine 8 dolara alma imkanınız var.


 


Twitter için  ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda veya Birleşik Krallık adresi nasıl bulunur?

Mavi tik almak isteyenleri çin Twitter Blue üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Bu ülkelerden konum bilgileri ile adres bulabilir ve bilgileri girebilirsiniz. Twitter bu konuda insiyatifi tamamen size bırakıyor. Herhangi bir gönderim olmayacağı için de siz de hesabınızı rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.


Adres bulmanın aşamaları şu şekilde;

Google'a Amerika haritası yazın. Bu diğer ülkeler de olabilir. Örneğin Yeni Zelanda haritası. Karşınıza Google Maps görünümü çıkacak. Tıklıyoruz...



Karşımızda Amerika haritası çıkıyor. Buradan sonra aksiyon başlıyor. Dilediğiniz konuma gidebilirsiniz. Tek yapmanız gereken haritaya doğru mouseunuzun orta tuşunu yukarı doğru kaydırıp yakınlaştırmak.

amerika twitter

Adresimizi belirledik. 221 E 7th Ave Parking üzerinden Twitter hesabımıza mavi tik alabiliriz. Ekranın sol tarafındaki adres bilgilerini ödeme ekranında kredi kartı numaranız ve diğer istenen tüm sayılarla birlikte girebilirsiniz.

twitter amerika

Twitter Blue ekranına ulaşmak için VPN kullanabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *