Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji Twitter simgesini satıyor! Elon Musk müşterisini bekliyor

Twitter simgesini satıyor! Elon Musk müşterisini bekliyor

Sancılı bir süreç sonrasında 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı alan Elon Musk'ın hamleleri devam ediyor. Musk'ın son kararı şirkete ait birçok eşyanın açık artırma yöntemi ile satılması oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

SpaceX ve Tesla'nın sahibi olarak adını milyonlara duyuran Elon Musk, Twitter'ı da satın alıp büyük bir gücü eline geçirmişti. Musk, şirketin başına geçitkten sonra da bir dizi değişikliğe gitmiş ve zaman zaman eleştirilmişti. Ancak platform üzerindeki kullanıcılar Musk'ın getirdiği yeniliklerden memnun gibi gözüküyor. Özellikle onay anlamına gelen mavi tik ve sarı tik konuları oldukça ilgi gördü. Şimdi ise şirkete ait birkaç eşya açık artırma ile satılacak.


 

ŞİRKETİN SEMBOLÜ DE SATILACAK

Heritage Global Partners aracılığıyla 17-18 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek açık artırmada ofiste bulunan fazlalık eşyaların yanı sıra "@" şeklindeki dev çiçeklik ve Twitter'ın sembolü olan mavi kuş heykelleri de satışa sunulacak.

Heritage temsilcisi Nick Dove yaptığı açıklamada açık artırmanın Twitter'ın finansal durumu ile ilgili olmadığını söylerken, "44 milyon dolara satıldı, biz de birkaç sandalye, masa ve bilgisayar satıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *