Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji Twitter sarı tik nedir? Sarı tik kimlere verilir ve kimler alabilir? Sarı tik ücretli mi

Twitter sarı tik nedir? Sarı tik kimlere verilir ve kimler alabilir? Sarı tik ücretli mi

Kısa süre önce Blue uygulamasıyla onay rozetine yeni bir soluk getiren Twitter şimdi de sarı tik ile dikkat çekmeye başladı. Birçok profilde sarı tiki görmek mümkün ve çok sayıda kurum ve kişi bunu alabilmek için araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Peki, Twitter'da sarı tik ne demek? Sarı tik ne anlama geliyor, hangi hesaplara sarı tik veriliyor? Kullanıcılar sarı tik nasıl alınır, hangi hesaplar alabilir merakta. işte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Dünyanın en popüler mikro blog sitesi Twitter'da yeni bir dönem daha başladı. Elon Musk'ın girişimleri sonucunda 44 milyar dolara aldığı şirket daha önce mavi tikin satışını gerçekleştirmek için ABD ve Kanada üzerinden ilk adımı atmış, sonrasında ise Android platformu ve diğer ülkelere de bu özelliği aktif etmişti. Şimdi ise sıra sarı tiklere geldi. Birçok profilde bunlara rastlamak mümkün. Peki, Peki, Twitter'da sarı tik ne demek? Sarı tik ne anlama geliyor, hangi hesaplara sarı tik veriliyor? Kullanıcılar sarı tik nasıl alınır, hangi hesaplar alabilir merakta. Detaylar haberimizde.



Twitter'da sarı tik nedir?

Twitter'da sarı tikin daha önce kullanılan mavi tik ile bir farkı yok. İkisi de onay anlamına geliyor. Ancak mavi tiklerin ücretli olmasının ardından bazı kurumları nayurt edilmesi açısından bu uygulamaya gidildi. Resmi şirketler bu uygulamadan faydalanarak profillerine sarı tik ekleyebilecek.

fenerbahçe sarı tik


 

İlk sarı tik Fenerbahçe'den

Spor kulüpleri arasında en aktif etkileşime sahip olup güncellemeleriyle milyonlara ulaşan Fenerbahçe sarı tik ıygulamasından yararlanan ilk şirket olarak kayıtlara geçti. Rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabonspor ise şu anlık mavi tikte. Bu kulüplerin de kısa sürede sarı tik almaları bekleniyor.

twitter sarı tik
 


Twitter'da sarı tik ne anlama gelir?

Sarı bir Twitter onay işareti, hesabın resmi bir Twitter iş topluluğu olarak onaylandığını gösterir. Resmi kurumsal hesaplar, Twitter'da sarı bir onay işareti ile işaretlenmiştir. Yeni güncellemede, kişisel hesapları belirtmek için mavi tikler, genel hesapları belirtmek için gri tikler kullanılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *