Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji Turkcell Hat Fiyatları 2023 (GÜNCEL) Hazır Kart Fiyatları Ne Kadar (Kaç TL)?

Turkcell Hat Fiyatları 2023 (GÜNCEL) Hazır Kart Fiyatları Ne Kadar (Kaç TL)?

Türkiye'deki en önemli operatörlerden biri olan Turkcell'in 2023 yılından itibaren müşterilerine sunacağı yeni hat ve hazır kart fiyatları merak konusu haline geldi. Bu konuda çok sayıda kişi de araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Turkcell Hat Fiyatları 2023 (GÜNCEL) Hazır Kart Fiyatları Ne Kadar (Kaç TL)? Detaylar haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Kullanıcı sayısı bakımından en fazla sayıya sahip olduğu bilinen Turkcell, kullanımını her geçen gün daha da artırıyor. Çeşitli sebeplerle yeni numara almak isteyenler hat başvurularında bulunmak üzere araştırmalar gerçekleştirip güncel fiyatları öğrenmek istiyor. Turkcell hattı almak için faturalı ve faturasız yani hazır kart seçeneklerli bulunmaktadır ve özelliklerine göre de ücretleri değişkenlik göstermektedir. Peki, Turkcell Hat Fiyatları 2023 (GÜNCEL) Hazır Kart Fiyatları Ne Kadar (Kaç TL)? Detaylar haberimizde.


Turkcell hat fiyatı alım yaparken kişinin belirleyeceği paket özelliklerine göre dğeişmektedir. Konuşma, internet veya SMS odaklı tarifelerle birlikte ödeyeceğiniz fiyatı belirleyebilirsiniz. Ancak şunu hatırlatmakta fayda var. Gördüğünüz rakamlara vergiler dahil değildir. Turkcell 2022 yılı için alınabilecek hattı için fiyatını tek kalem olarak belirlemiş ve ilk etapta 250 TL ödenmesi gerektiğine karar vermişti. Bununla birlikte 15 GB ve 1000 dk konuşma da yanında gelmektedir.


Turkcell 532'li hat nasıl ücretsiz alınır?

Yıllardır en prestijli numaralar oldukları ifade edilerek ayrıcalık olarak görülen 532'li hatlara sahip olabilmek artık herhangi bir ücret gerektirmiyor. Turkcell Faturalı Hat Başvurusu yaparak numaranızı alabilirsiniz. Turkcell resmi web sitesi turkcell.com.tr üzerinden yeni hat başvurusu ekranını açın. Paketinizi belirlemenizin ardından size ait bilgileri doğru şekilde doldurunv e ardından onay verin. Kısa süre içerisinde 532, 05325320000 veya 05327572222 numaralarından aranarak bilgilendirileceksiniz. Birkaç gün içinde de hattınız size kurye ile teslim edilmektedir. Kart sadece hizmet alacak kişiye verilir.



Turkcell Yeni Hat Fiyatları 2023

İnsanlara hizmet vermek için oluşturulmuş çeşitli operatörler vardır. Bu operatörlerden biri olan Turkcell, uzun yıllardır müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Bu bilinçle hem hat fiyatı hem de paket ve tarife olarak insanlara birçok farklı seçenek sunuyor.İhtiyacınız olan hizmeti alabilmeniz için size yeni hattınız için fiyat bilgisi vereceğiz. 250 TL Turkcell yeni hat fiyatları ile ilgili bilgileri kişilere sunarak istedikleri hizmeti almalarını sağlamaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *