Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Tugay Kerimoğlu’ndan zehir zemberek sözlerle istifa!

Tugay Kerimoğlu’ndan zehir zemberek sözlerle istifa!

BeIN Sports’ta istifa depremi! Efsane futbolcu Tugay Kerimoğlu, isyan ederek yorumculuk görevinden istifa etti. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Hüsamettin Ozan Aslan - Futbol camiasındaki gerginliğin etkileri televizyona da sıçradı. Şimdi de ünlü futbol yorumcusu ve Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Kerimoğlu’nun yorumculuktan istifa haberi geldi. 

SüperLig’in yayıncı kuruluşu BeIN Sports ile Galatasaray Spor Kulübü arasında sular durulmuyor. Sunucu Murat Caner’in isfasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Eski futbolcu ve spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Bein Sports’a veda etti.

İddia, Spor Gecesi adlı YouTube programında Haluk Yürekli tarafından dile getirildi. Yürekli konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Tugay Kerimoğlu beIN’deki adaletsizliğe dayanamadı ve istifa etti! 'Burada adaletsiz bir ortam var. Adaletsizliği konuşmak istediğimde 'Futbol konuşalım' deniyor. Benim dışımda herkes futbolun dışına çıkıyor. Burada Galatasaray'ın hakları gaspediliyor' diyerek istifa ediyor." sözleriyle yaşanan gelişmeleri aktardı.

BeIN Sports ile Galatasaray arasındaki gerilimin eski hakem ve yeni MHK Başkanı Lale Orta’nın yayıncı kuruluşta yorumculuk yapması ile daha da tırmandığı biliniyor. Galatasaray’da son haftalarda yaşanan hakem hataları üzerine Lale Orta’yı hedef alan açıklamalar yapılmıştı. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *